Μεσσηνίας

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 8χρονος μαθητής που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Τετάρτης στην Καλαμάτα, όταν λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ, το οποίο παραλαμβάνει μαθητές από τη «Διασπορά» της 120 ΠΕΑ, παρέσυρε ένα 8χρονο παιδί, τραυματίζοντάς το σοβαρά στο πόδι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ήταν μια ομάδα 25-30 μαθητών, που έσπευσε να μπει στο αστικό λεωφορείο, μόλις αυτό έφτασε στο χώρο που παραλαμβάνει τα παιδιά, και λίγο πριν σταματήσει ενώ βρισκόταν σε κίνηση με πάρα πολύ χαμηλή ταχύτητα, η δεξιά ρόδα του λεωφορείου πάτησε ένα 8χρονο παιδί, τραυματίζοντας το. Άμεσα ο οδηγός σταμάτησε και έτρεξε δίπλα στο παιδί όπως και ομάδα διασωστών της πολεμικής αεροπορίας, που το προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Το παιδί διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί ανοιχτό κάταγμα στο πόδι και αυτή την ώρα μεταφέρεται στην Αθήνα στο Νοσοκομείο “Παίδων”, προκειμένου να χειρουργηθεί.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας της Α.Δ. Μεσσηνίας και ήδη έχει κληθεί για κατάθεση ο οδηγός του Λεωφορείου.
Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικές αναρτήσεις

Δείτε Ζωντανά τον Αγώνα : Ο Πάμισος υποδέχεται την Α.Ε. Λογγάς στη Μεσσήνη

admin2020

Δείτε το Ντέρμπι με τα όλα του στο «Σταύρος Παπαδόπουλος»: Ο Μεσσηνιακός υποδέχεται τη Φοινικούντα!

admin2020

Προχωρά ο σχεδιασμός για το Διαδραστικό Ψηφιακό Κέντρο στη Μεσσήνη – Σε εξέλιξη οι γεωτεχνικές έρευνες

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies