Κορίνθου

Καλεσμα Συλ. Γυναικων Κορ. σε απεργιακή συγκέντρωση στις 16/3

Σύλλογος Γυναικών Κορινθου ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ
Ο Σύλλογος Γυναικών Κορίνθου έδωσε για άλλη µια φορά µαχητικά το “παρών” στην απεργιακή συγκέντρωση την προηγούµενη βδοµάδα µαζί µε τα εργατικά σωµατεία, τη νεολαία, τους µαθητές, τους δασκάλους και άλλους µαζικούς
φορείς του νοµού, προκειµένου να µην επιτρέψουµε να ξεχαστεί αυτό το έγκληµα, να µη συγκαλυφθούν οι αιτίες και οι ένοχοι, απαιτώντας αποκλειστικά δηµόσιες, σύγχρονες και ασφαλείς µεταφορές.

Η Παγκόσµια Ηµέρα της Εργαζόµενης Γυναίκας, που σηµαδεύτηκε φέτος από το προδιαγεγραµµένο έγκληµα των Τεµπών, φωτίζει τη σηµασία του αγώνα µας σήµερα: να µη σωπάσουµε µπροστά στην µεγάλη θλίψη αλλά να δυναµώσουµε τον αγώνα όχι µόνο για να µην ξεχαστεί αυτό το έγκληµα, αλλά και για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι, οι επιχειρηµατικοί όµιλοι, το κράτος τους και όλες τις κυβερνήσεις που στηρίζουν την πολιτική που λογαριάζει ως κόστος την ασφάλεια και την προστασία της ζωής.

Πυκνώνουµε το ορµητικό ποτάµι του αγώνα και καλούµε τις γυναίκες να συµµετέχουµε µαζικά στην νέα απεργιακή συγκέντρωση της Πέµπτης 16/3, στις 11.30πµ στην πλατεία Περιβολακια στην Κόρινθο.

Ενώνουµε την φωνή µας µαζί µε τα σωµατεία, τους µαθητές και άλλους µαζικούς φορείς του νοµού.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Κ.Ε.Π. Συνοικισμού θα παραμείνει κλειστό

admin2020

2o Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου «Κόρινθος, Μητρόπολη και Αποικίες»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies