ΔιεθνήΠερίεργα & Αστεία

Καλλονή από τη Ρωσία σώθηκε από θαύμα – Εκτοξεύτηκε από τη μηχανή ενώ έτρεχε με 190 χλμ – ΒΙΝΤΕΟ

Με υπερβολική ταχύτητα έτρεχε μία μοτοσικλετίστρια στην παραλιακή λεωφόρο του Σότσι όταν συνέβη το τροχαίο όπου παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της. Η στιγμή κατεγράφη στην κάμερα που είχε στο κράνος της. Η γυναίκα φέρεται να έτρεχε με 190 χλμ/ώρα ενώ το επιτρεπτό όριο ήταν τα 90 χλμ.

Σύμφωνα με τα πλάνα, η Αντζελίνα, όπως κατονομάζεται, ενεπλάκη σε κόντρα με αυτοκίνητο όταν το τιμόνι της μηχανής της μία 600-cc Kawasaki ZX-6R, άρχισε να τρέμει και η γυναίκα μπήκε στην αντίθετη λωρίδα όπου και έπεσε. Ακούγεται να ζητεί ασθενοφόρο και διερχόμενα ΙΧ σταμάτησαν για να τη βοηθήσουν. Οι οδηγοί τη ρωτούσαν αν είναι καλά και τη συμβούλευσαν να παραμείνει ξαπλωμένη μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Για καλή της τύχη σώθηκε με μώλωπες , αμυχές και τραυματισμένα οπίσθια και χωρίς να υποστεί σοβαρό τραυματισμό.

Η ίδια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο instagram εικόνες από τους τραυματισμένους γλουτούς της. “Έμπλεξα σε ένα φριχτό τροχαίο. Δεν υπήρχε σχεδόν καμία πιθανότητα να επιβιώσω αλλά ήμουν τυχερή, δεν έχω κανένα κάταγμα, αλλά κάποιες ρήξεις…” σημείωσε και πρόσθεσε ότι της έκαναν ράμματα παντού και δεν χρειάστηκε να νοσηλευθεί. “Δεν μπορώ να κουνηθώ” είπε η Αντζελίνα που είναι περίπου 20 χρονών. Αργότερα μοιράστηκε πλάνα από τα τραυματισμένα και δεμένα με επιδέσμους οπίσθια: “Ο πισινός μου είναι ακόμη εκεί” αστειεύτηκε.


Σχετικές αναρτήσεις

Τεστ DNA ανιχνεύει 18 καρκίνους σε πρώιμο στάδιο

tiresias tiresias

Βόρεια Κορέα: Έτοιμη να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες από το 2020

tiresias tiresias

Αρνείται τις κατηγορίες για γενοκτονία το Ισραήλ παρά τα αναμφισβήτητα στοιχεία

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies