EidisoulestvΜεσσηνίας

Κανελλόπουλος Περικλής: Η Χάιδω πρωταγωνίστρια για την αξιοποίηση της υπαίθρου

Με τον Κανελλόπουλο Περικλή υποψ. δημ. σύμβ. Δ Ε Αετού με το συνδυασμό Τριφυλία Πρωταγωνίστρια με Επικεφαλής τη Χάιδω Παναγιωτοπούλου για το δήμο Τριφυλίας

Εκτός από τις πόλεις υπαρχει και η περιφέρεια, οι αγροτικές περιοχές. Γεννήθηκα , μεγάλωσα, εδώ ζω, εδώ έχω την οικογένεια μου , στη Κεφαλοβρυση ή Ριπεση . Είμαι πρόεδρος της Κοινότητας πάνω από 20χρονια. Στο χωριό ζουν 30 μόνιμοι κάτοικοι, τα κατοικήσιμα σπίτια είναι πάνω από 100.
Επέλεξα τη Χαιδω Παναγιωτοπούλου, γιατί είναι μια Νέα , Δυναμική Γυναικα, η οποία μπορεί και θέλει να τα καταφέρει, έχοντας δημιουργήσει ένα πολυσυλλεκτικό συνδιασμό.
Ο θεσμός του Προέδρου απαξιώνεται, οι πρόεδροι των χωριών, πρέπει να έχουν φωνή. Έχουμε, από την παρούσα Δημοτική Αρχή να καλεσθουμε πάνω από 3 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με την Χαιδω οι Πρόεδροι αποκτούν φωνή, τα χωριά βγαίνουν στην επιφάνεια.
Η μισή έκταση της Τριφυλίας είναι ορεινή, με ένα πλούσιο βιοκλιματικό σύστημα, αλλά και μοναδικό περιβάλλον. Αυλωνας- Αετος- Τριπύλα, ειδικά έχουμε το φαράγγι της Νέδας, στο οποίο το μονοπάτι έχει χρόνια να συντηρηθεί , με αποτέλεσμα να υπάρχει βαθμός επικινδυνότητας για τους επισκέπτες, για όλα αυτά, για την αγροτική οδοποιία, η οποία σήμερα έχει εγκαταληφθεί, επισης, δεν έχει γίνει χαρτογράφηση μέχρι σήμερα της αγροτικής οδοποιίας, επαναλαμβάνω για όλα αυτά η Χαιδω έχει δεσμευτεί, στον πρώτο χρόνο να γίνει χαρτογράφηση και να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις. Χρειάζεται προβολή όλη η περιοχή π.χ. το Γραφικό και Παραδοσιακό Κυριακάτικο παζάρι στο Κοπανάκι, δεν έχει τύχει καμίας διαφήμισης.
Για να λύσουμε τα προβλήματα, πρέπει να δραστηριοποιηθούν όλοι.
Στις 8 Οκτωβρίου οι Δημότες πρέπει να επιλέξουν νέα πρόσωπα.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: Τα αποκαλυπτήρια της προσωπογραφίας του ήρωα Γρ. Δικαίου Φλέσσα ή Παπαφλέσσα στη Δραΐνα

admin2020

Live Παγκόσμια Ημέρα Χορού στην Μεσσήνη

admin2020

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies