LifestyleΜεσσηνίας

Καυτό bachelorette στη Μύκονο Καλαματιανής Δημοσιογράφου με τις φίλες της.

Η Καλαματιανή δημοσιογράφος θα ενωθεί με τα Ιερά Δεσμά του γάμου φέτος το καλοκαίρι με τον αγαπημένο της και επέλεξε να ξεσκάσει στη Μύκονο με τις φίλες της πριν το μεγάλο βήμα.
Με πολυτελή διαμονή σε βίλα η Στεύη Κουτσουδάκη είχε οργανώσει τέλεια το πάρτυ της με μαγιό καπέλα και πολλά ακόμη αξεσουάρ ειδικά για την περίσταση.
Τα κορίτσια το Σάββατο το βράδυ κυκλοφόρησαν στα Ματογιάννια ντυμένες στα λευκά και με κορδέλες “Guess the bride… αναστατώνοντας τους περαστικούς καθώς όλοι προσπαθούσαν να μαντέψουν τη μέλλουσα νύφη. Νωρίτερα είχαν βρεθεί στα Ξέφρενα πάρτυ γνωστών παραλιών της Μυκόνου όπως αυτή του super paradise αλλά και του tropicana.
Την Κυριακή οι κολλητές φίλες απόλαυσαν μια vip κρουαζιέρα στην κοσμική παραλία Ψαρρού με μουσική θάλασσα και παιχνίδια στο νερό. Μάλιστα το κέφι ανέβηκε στα ύψη και δεν έλειψαν οι χοροί στο κατάστρωμα. Ακολούθησε πάρτυ στη βίλα όπου διέμεναν κόβοντας την εντυπωσιακή bachelorette τούρτα. Μάλιστα οι κολλητές της νύφης της είχαν ετοιμάσει διάφορα δώρα και εκπλήξεις ενώ έγινε και η νύχτα μέρα από τα βεγγαλικά στον ουρανό της Μυκόνου. Φυσικά από το ξέφρενο τριήμερο δεν έλειψαν και τα αστεία στιγμιότυπα με τις φίλες να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή αυτού του ξεχωριστού ταξιδιού.
Εμείς να ευχηθούμε η Ώρα η Καλή και αναμένουμε υλικό και από το γάμο

Σχετικές αναρτήσεις

ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

admin2020

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies