ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

ΚΝΕ: Κλείνουν τα σχολεία! Αν άκουγαν τους μαθητές, δεν θα φτάναμε εδώ!

Σε σχόλιό του σχετικά με το σημερινό διάγγελμα του πρωθυπουργού, που μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι κλείνουν τα Γυμνάσια, τα Λύκεια και τα ΕΠΑΛ όλης της χώρας, το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ αναφέρει τα εξής:

 

«Σήμερα, σχεδόν δυο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η κυβέρνηση κλείνει τα Γυμνάσια, τα Λύκεια και τα ΕΠΑΛ όλης της χώρας! Σήμερα, ξαφνικά, τα σχολεία είναι χώροι συνωστισμού και μετάδοσης του ιού και η μάσκα από μόνη της δεν αρκεί! Αν άκουγαν τους μαθητές, αν υλοποιούσαν τα δίκαια αιτήματά τους, δεν θα φτάναμε εδώ. Οι μαθητές επιβεβαιώνονται! Το κλείσιμο των σχολείων αποτελεί την απόλυτη δικαίωση των αιτημάτων τους!

 

Όσο δεν παίρνονται ουσιαστικά μέτρα για να καθίσταται η διά ζώσης, ασφαλής λειτουργία των σχολείων δυνατή, δεν θα είναι και η τελευταία φορά που θα κλείσουν. Η ανάγκη για μόρφωση, όμως, δεν σταματά. Έστω και τώρα η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας να “πάρουν το μάθημά τους”! Να σταματήσουν την καταστολή και τη συκοφαντία του αγώνα των μαθητών και να αξιοποιήσουν αυτές τις τρεις βδομάδες αποτελεσματικά, ικανοποιώντας -χωρίς άλλη καθυστέρηση- τα αιτήματα μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών. Όσο διαρκεί η τηλεκπαίδευση να εξασφαλιστούν ισότιμοι όροι πρόσβασης για όλους τους μαθητές!».

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies