ΜεσσηνίαςΠολιτική

«Κοινωνική και πολιτική αναγκαιότητα η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου»

Συνέντευξη του υποψήφιου Βουλευτή Μεσσηνίας και τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξη Χαρίτση, στην “ΕΡΤ” (Γιώργος Κουβαράς, Κώστας Παπαχλιμίντζος, Νίνα Κασιμάτη)
«Κοινωνική και πολιτική αναγκαιότητα η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου»

«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ είναι πλήρως κοστολογημένο. Αν δεν στηριχθούν όσοι πλήττονται σήμερα από την κρίση δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον για την ελληνική οικονομία»  τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, στην εκπομπή «Debate» της «ΕΡΤ» το βράδυ της Πέμπτης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε τη χώρα από τη χρεοκοπία, πέτυχε τη ρύθμιση του δημόσιου χρέους μέχρι το 2030 και παρέδωσε για πρώτη φορά γεμάτα τα δημόσια ταμεία, με διαθέσιμα 37 δισ. Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τι είναι δημοσιονομικά εφικτό και τι όχι» σχολίασε χαρακτηριστικά.
«Η ΝΔ έχει κοστολογήσει το δικό της πρόγραμμα; Πώς μπορεί να πάρει κανείς στα σοβαρά μια κυβέρνηση και ένα κόμμα που επιχειρεί να εξαγοράσει την ψήφο των πολιτών και κυρίως των νέων, πλειοδοτώντας σε παροχές λίγες μέρες πριν τις εκλογές;» διερωτήθηκε ο κ. Χαρίτσης. 
«Τα τελευταία 4 χρόνια είδαμε να οξύνονται οι κοινωνικές ανισότητες, να αυξάνεται το ποσοστό των νοικοκυριών που βρίσκεται στα όρια της φτώχειας και να επανέρχεται ένα μοντέλο φτηνής ανάπτυξης, που ωφελεί τους λίγους και ισχυρούς σε βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας» υπογράμμισε o τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. «Είδαμε την πλήρη απαξίωση του επιτελικού κράτους, με πιο τραγικό παράδειγμα την τραγωδία των Τεμπών. Την χώρα μας να διασύρεται διεθνώς με το σκάνδαλο των υποκλοπών και τα μεγαλύτερα έντυπα του πλανήτη να μιλούν για σήψη και παρακμή στην καρδιά του ελληνικού πολιτικού συστήματος, με την φωτογραφία του κ. Μητσοτάκη στα πρωτοσέλιδα».  
«Το δίλημμα σε αυτές τις εκλογές είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ» ξεκαθάρισε ο Αλ. Χαρίτσης. «Θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί ο κοινωνικός, οικονομικός και θεσμικός κατήφορος του τόπου; Ή θα υπάρξει η δυνατότητα για μια συνολική αλλαγή στην πορεία της χώρας, με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές της απλής αναλογικής την 21η Μαΐου;». 
Και κατέληξε: «Ο ελληνικός λαός θα πει το ναι σε μια προοδευτική κυβέρνηση. Που θα ξαναδώσει στην χώρα αυτοπεποίθηση για το μέλλον και θα αποκαταστήσει την δικαιοσύνη στην εργασία, την οικονομία, την υγεία, την παιδεία και τους θεσμούς».
Δείτε εδώ αποσπάσματα της συνέντευξης:

Σχετικές αναρτήσεις

Άνοιξε τις πύλες του το Tuning festival το Αυτοκινητοδρόμιο της Τριόδου Μεσσήνης

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies