ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κορινθία: Αποκλεισμένο από τηλέφωνο και ίντερνετ το Αγγελόκαστρο – παίζει καθυστέρηση ο ΟΤΕ της Κορίνθου

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κορινθίας έχουν περιέλθει σε γνώση του καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής του Αγγελοκάστρου Κορινθίας σύμφωνα με τις οποίες, από σκαπτικό μηχάνημα καταστράφηκε το κεντρικό καλώδιο τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ με αποτέλεσμα να στερείται η περιοχή τηλεφώνου και ίντερνετ.

Στις επανειλημμένες εκκλήσεις των κατοίκων, το τμήμα τεχνικών βλαβών του ΟΤΕ Κορίνθου εμφανίζεται να παρουσιάζει ορίζοντα επισκευής της βλάβης σε μεγάλη χρονική απόσταση.
Ενόψει του γεγονότος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής είναι μεγάλης ηλικίας και η ύπαρξη και η λειτουργία σταθερού τηλεφώνου είναι παραπάνω από αναγκαία (καθόσον οι περισσότεροι δεν μπορούν να χειριστούν κινητά τηλέφωνα), επιβάλλεται η άμεση, χωρίς καμία χρονοτριβή επισκευή.

Το ΙΝΚΑ Κορινθίας παρενέβη για τον λόγο αυτό στον ΟΤΕ ΑΕ (Κόρινθος) ζητώντας την άμεση επισκευή του παραπάνω καλωδίου ΑΜΕΣΑ.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο ΟΤΕ Κορίνθου, τμήμα βλαβών, δεν επιτρέπει την απευθείας επικοινωνία τόσο των Καταναλωτών- πελατών του, όσο και των καταναλωτικών οργανώσεων με το τμήμα βλαβών και ιδίως με τον δ/ντή αυτού.

Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη και εγκυμονεί κινδύνους ιδιαίτερα για τους καταναλωτές που είναι μεγάλης ηλικίας και αποκλείονται ουσιαστικά από την εξυπηρέτηση που είναι υποχρεωμένος να παράσχει ο ΟΤΕ ΑΕ.

Επιφυλασσόμαστε για τις ενέργειες μας εάν δεν σταματήσει η απαράδεκτη αυτή πρακτική, επισημαίνει στο τέλος της ανακοινώσεως του το ΙΝΚΑ Κορινθίας.

Σχετικές αναρτήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ «ΑΠΟΛΛΩΝ», ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη με επικεφαλής τον Υφυπουργό Πολιτισμού Χρίστο Δήμα.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies