ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικάΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κορινθία: Εκλεγμένη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποδείχτηκε δικηγόρος των τραπεζών!!

Μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατίας όπου ο υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος καταγγέλθηκε ότι επιστρατεύτηκε από τους “επενδυτές” αλλοδαπής εταιρείας (οι γνωστές εταιρείες φαντάσματα της Ιρλανδίας) εναντίον δανειολήπτη για χρέος 55.000 ευρώ, νέες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υποψήφια και πάλι βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία Κατερίνα Ταγαρά.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές, οι οποίες συνοδεύονται από μεγάλο αριθμό δικαστικών αποφάσεων και τα αντίστοιχα πρακτικά τους, η κ. Ταγαρά ήταν – και ίσως και παραμένει – δικηγόρος της Eurobank και επέδειξε ιδιαίτερη ζέση και πάθος κατά των δανειοληπτών που προσπαθούσαν να ρυθμίσουν τα χρέη τους μέσα από το νόμο Κατσέλη.

Οι καταγγελίες αναφέρουν ότι η κ. Ταγαρά έδινε αληθινή μάχη μαζί με δύο – τρεις άλλους δικηγόρους που αντιπροσώπευαν την τράπεζα Πειραιώς και την Άλφα τράπεζα (σσ τα ονόματα των συγκεκριμένων δικηγόρων μας έχουν επίσης δοθεί ) προκειμένου να πετύχει απόρριψη των αιτήσεων των δανειοληπτών που βρίσκονταν σε δεινή οικονομική κατάσταση και προσπαθούσαν να πετύχουν ρύθμιση των δανείων τους προστατεύοντας παράλληλα την πρώτη τους κατοικία.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι καταγγέλλοντες “… Η ανάγνωση και μόνο των πρακτικών από τις δίκες δείχνει το πλήθος των ενστάσεων που υπέβαλε κατά των δανειοληπτών η κ. Ταγαρά και η ταλαιπωρία που υφίσταντο οι δανειολήπτες και οι δικηγόροι που με ηρωισμό προσπαθούσαν να τους υπερασπίσουν…”.

Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι θεωρείται απαράδεκτο από την Κορινθιακή κοινωνία που βίωσε και βιώνει τρομακτική πίεση από τις τράπεζες, να εκλέγεται βουλευτής που υπεράσπισε με Τόση μεγάλη ζέση και πάθος μία τράπεζα όπως στην Eurobank, η οποία μέχρι και σήμερα αρνείται να κάνει ρυθμίσεις σε πολύ λογικές προτάσεις των δανειοληπτών, δανειοληπτών που είναι αποδεδειγμένα σε κακή οικονομική κατάσταση χωρίς να φταίνε.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

admin2020

Η επέτειος της μάχης του Ισθμού και των Εξαμιλίων

admin2020

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Roadshow στην Πελοπόννησο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies