ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κορινθία: Την Κυριακή 23 Μαίου Κλιμάκιο του ΚΚΕ στο Αλεποχώρι – Νέα περιοδεία αύριο με επικεφαλής τον Χ. Κατσώτη

Κοινό κλιμάκιο του ΚΚΕ, αποτελούμενο από μέλη της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ και της ΤΕ Κορινθίας του Κόμματος βρίσκονται σήμερα στο Αλεποχώρι συζητώντας με τους κατοίκους της περιοχής και μοιράζοντας την ανακοίνωση της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ σχετικά με την φωτιά στην ευρύτερη περιοχή.

 

Στο πλαίσιο της περιοδείας τους, συναντήθηκαν με τον Στέφανο Κολοκούρη, αντιστράτηγο και αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, από τον οποίο ενημερώθηκαν για την εξέλιξη της φωτιάς στην περιοχή.

 

Την Κυριακή 23 Μάη θα πραγματοποιηθεί νέα περιοδεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος. Στο πλαίσιο της περιοδείας ο Χ. Κατσώτης θα επισκεφτεί στις 17.00 το Μάζι και θα έχει συνάντηση με το σωματείο ρετσινοπαραγωγών, ενώ στις 18.00 θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Αλεποχώρι όπου θα συνομιλήσει με τους κατοίκους.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή για θέματα της φοιτητικής κοινότητας

admin2020

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies