ΕιδησούλεςΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Iσόπαλος αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Κόρινθος με τον Α.Ο. Νέας Αρτάκης με σκορ 1-1. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα ανεβαίνει στη Γ Εθνική

Στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα της Εύβοιας με τον Σεϊνταρά (φωτό πάνω) στο 32′. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που δέχθηκε η Κόρινθος, αφού είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία της μέχρι τώρα σήμερα στα μπαράζ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Αρτάκη έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, έχοντας δοκάρι με τον Ντελέκο και χαμένο τετ-α-τετ με τον Μεγάλο.

Η ισοφάριση έγινε στο 60′ από τον Χαρτσιά για την Κόρινθο.

Αμφίρροπο το ματς στη συνέχεια, με το 1-1 τελικά να μην αλλάζει ως το φινάλε της αναμέτρησης, που ‘”σφράγισε” την άνοδο της Κορίνθου στην γ εθνική κατηγορία

Η μορφή του αγώνα πάντως, ήταν πολύ καλή και από τις δυο ομάδες που δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν ήταν αποτελεσματικές στην τελική προσπάθεια.

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-Αρχική 11άδα- (Αντριάν Μπαρμπολούτσι): Κούτσικος, Κυριαλάνης, Δημητρίου, Αργυρόπουλος, Παπανικολάου, Ετσεγκογιέν, Ράπτης, Χαρτσιάς, Βράζιος, Μπιτσάκος, Σαχτσανίδης.

ΑΡΤΑΚΗ (Γιάννης Καρβέλης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Καρλατήρας, Σιαράπης (65 Χαλιώτης), Ντελέκος, Ταυταρίδης, Χατζηστάμου (46′ Ζουρμπουλής),  Σεινταράς (65 Κανάνι, 90′ Λούκας), Τόρα (46′ Μεγάλος).

Διαιτησία: Παναγιωταράς (Αθηνών), Σούζας (Ανατολικής Αττικής)-Κουρμαδιάς (Δωδεκανήσου)

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ: Παροχή συμβουλευτικής καθοδήγησης με την εταιρεία PlanAhead

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών Νίκο Ταχιάο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies