ΕιδησούλεςΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ Σ/Μ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Μία συνεχή εφιαλτική κατάσταση ζουν οι καταναλωτές και οι εργαζόμενοι στο σούπερ μάρκετ Κρητικός της Κορίνθου και συγκεκριμένα στο κατάστημα που υπάρχει πλησίον των παλαιών σιδηροδρομικών γραμμών ΣΠΑΠ -ΟΣΕ.

Όπως καταγγέλλουν οι καταναλωτές και οι κάτοικοι της περιοχής, υπάρχει συμμορία τσιγγάνων που ζει στα κτίρια του Παλαιού σταθμού του ΣΠΑΠ-ΟΣΕ (τα οποία είναι υπό κήρυξη ως διατηρητέα) η οποία καθημερινά συγκεντρώνεται μπροστά στο σούπερ μάρκετ και παρενοχλεί με κάθε τρόπο τους καταναλωτές και τους εργαζόμενους, προβαίνει σε μικροκλοπές και γενικά έχει δημιουργήσει μία αφόρητη κατάσταση που επηρεάζει, όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Οι περίοικοι καταγγέλλουν ότι έχουν θέσει επανειλημμένα το θέμα στον Δήμο Κορινθίων, ο οποίος έχει με χρησιδάνειο αναλάβει τον τον χώρο όπου και τα κτίρια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δει καμία απολύτως αντίδραση για να εφαρμοστεί ο νόμος και να σταματήσει η αφόρητη αυτή κατάσταση.

Εμείς δημοσιοποιούμε την κατάσταση και ελπίζουμε να υπάρχει η δέουσα αντίδραση από την αστυνομία και τον Δήμο.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

admin2020

Το πρόγραμμα “ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ” στο Δήμο Βέλου-Βόχας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies