ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ Οι μαθητικοί αγώνες στο επίκεντρο του Μαθητικού Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Κόρινθο. Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής κόσμος είχε μαζευτεί στο Φλοίσβο για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές μέλη και φίλοι της ΚΝΕ.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από μαθήτρια η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανάγκη των μαθητών για έκφραση μετά από τους τόσους μήνες πανδημίας και κάλεσε τους μαθητές που δεν συμβιβάζονται να δώσουν τρόπο στην οργή.

 

Συνέχεια είχε το σκετς που είχαν ετοιμάσει μαθητές με τίτλο «Τηλεκπαίδευση», δείχνοντας με πολύ ζωντανό τρόπο την εμπειρία τους την περίοδο της τηλεκπαίδευσης στο σχολείο.

 

Το πρόγραμμα έκλεισε με hip hop συναυλία με τους «Toby & Irrational» οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο με τους στίχους τους.

 

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε στους πιο μικρούς φίλους η γωνιά με κατασκευές και ζωγραφιές ενάντια στον πόλεμο.

 

Το ραντεβού ανανεώθηκε σε άλλες δράσεις που προγραμματίζονται και φυσικά στο 30ό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ 9-10-11 Ιούλη, στη Μυτιλήνη.

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Απαγόρευση καύσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τις 15 Απριλίου

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Φόρουμ Συνοχής της Ε.Ε. ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies