Κοινωνικά

Κορονοϊός: “Έμφραγμα” στο ΕΣΥ – Ράντζα και φορητοί αναπνευστήρες στα επείγοντα νοσοκομείου – ΒΙΝΤΕΟ

Για εφημερίες “τρόμου” κάνουν λόγο γιατροί και νοσηλευτές των μεγάλων νοσοκομείων λόγω της πίεσης που δέχεται ολόκληρο του Εθνικό Σύστημα Υγείας από τις αυξημένες εισαγωγές ασθενών. Όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε το MEGA, από τη μία ασθενείς με κορονοϊό διασωληνωμένοι σε απλή κλινική πασχίζουν να κρατηθούν στη ζωή με τη βοήθεια μίας φορητής συσκευής και από την άλλη πολίτες σχηματίζουν ουρές στην είσοδο του “Ευαγγελισμού” αναμένοντας να εξεταστούν.

Σε επίσημο έγγραφο του ΕΟΔΥ φαίνονται οι πολυάριθμες αιτήσεις για κλίνες ΜΕΘ, με χαρακτηριστική εκείνη ενός ανθρώπου που αναζητά κλίνη ΜΕΘ από τις 5/3. Μέχρι και τώρα το αίτημά του παραμένει σε εκκρεμότητα, όπως αναφέρεται στο MEGA.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ,ΑΣΘΕΝΕΙΣ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ,ΡΑΝΤΖΑ,ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ,ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ,ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σχετικές αναρτήσεις

tiresias tiresias

Ηχηρή παραίτηση δικαστικού: «Σε μία Δικαιοσύνη που νοσεί, η ανοχή είναι συνενοχή»

admin2020

Δεύτερη δικαίωση καταναλωτή από τη ΡΑΑΕΥ για τις ρευματοκλοπές και νέο πρόστιμο στον ΔΕΔΔΗΕ

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies