Μεσσηνίας

Πέθανε ο 41χρονος από την Μεσσήνη που νοσηλευόταν στο Ρίο

Έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα

Πέθανε τελικά το βράδυ της Παρασκευής 44χρονος άνδρας που είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊός και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο άνδρας έπασχε από βαρύ υποκείμενο νόσημα, λέμφωμα και αρχικά νοσηλευόταν στην αιματολογική κλινική του νοσοκομείου όπου και φέρεται να κόλλησε τον ιό.

Ο άνδρας εδώ και μέρες ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Νωρίτερα και μετά την επίσημη ενημέρωση από τον κ. Τσιόδρα είχαν πεθάνει τρία άτομα, ένας 68χρονος στο νοσοκομείο «Αττικόν» και δύο γυναίκες, ηλικίας 85 και 89 ετών, στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα.

Συνολικά οι νεκροί το τελευταίο εικοσιτετράωρο ανέρχονται σε 10. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νεκρών στην Ελλάδα μέσα σε 24 ώρες, από τότε που που άρχισαν να σημειώνονται θάνατοι λόγω κορωνοϊού.

Η Eidisoules εκφράζουν τα Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, Καλό παράδεισο .

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies