Μεσσηνίας

ΚΡΑΣΙ –ΜΟΥΣΤΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ –ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΥΓΕΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου Μεσσηνίας και η Μπριγάδα των Σεφ SlowFoodCommunity Πελοποννήσου, διοργανώνουν
Γιορτή Σταφυλιού και Μούστου
την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 18.00, στην πλατεία του Μουζακίου
Στη διάρκεια της γιορτής θα γίνει πάτημα σταφυλιών και παραγωγή μούστου

Θα συμμετέχουν γυναίκες του χωριού, οι οποίες θα παρουσιάσουν τον τρόπο με τον οποίο παρασκευάζονται το πετιμέζι και η μουσταλευριά.

Θα προσφερθούν κρασί και παραδοσιακά εδέσματα με βάση το σταφύλι, προσφορά των γυναικών του χωριού.

Στην εκδήλωση μαγειρεύουν & συμμετέχουν τα μέλη της Μπριγάδας των Σεφ SlowFoodCommunity Πελοποννήσου
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
• Οινοποιείο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Πύργος Μεσσηνίας
• Οινοποιείο ΨΑΡΟΥΛΗΣ Ανδρούσα Μεσσηνίας
• Ελαιοτριβείο ΚΑΡΑΜΠΟΤΣΟΣ Γ. Αμπελόφυτο Μεσσηνίας
• Αρτοποιείο ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ Α. Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
• Γαλακτοκομικά προϊόντα ΑΦΟΙ ΤΖΩΡΤΖΙΝΗ Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
• Κρεοπωλείο ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ Πύργος Μεσσηνίας
• Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ franchise ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ Κ. & ΥΙΟΣ Ε.Ε. Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
• Supermarket ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ franchise ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ ΑΚΗΣ Α.Ε. Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
• CHEFS’ BRIGADESLOWFOODINGREECE “Πρόεδρος Νίκος Φωτιάδης Executivechef”
• ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΒΟΓΙΑΝΝΗ Μεσσήνη
• ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ Κέλλυ Δημητρούλια
• Ταβέρνα ΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑ Καλαμάτα
• Ταβέρνα ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟΝ Μουζάκι Μεσσηνίας

Γιατο Chefs΄Brigade Slow Food Community Peloponnese
The Leader
Γεωργία Κουτσούκου

Γιατο Chefs΄Brigade Slow Food Community
Ο πρόεδρος
Νίκος Φωτιάδης

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίαση Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας/ Π.Ε. Μεσσηνίας

admin2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΡΙΟΔΟΥ

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies