Μεσσηνίας

Κωνσταντίνα Πιέρρου: Μήνυμα νίκης και ανατροπής από την Καλαμάτα -Εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου

Εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της υποψ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Κωνσταντίνας Πιέρρου

Μικρός τελικά αποδείχθηκε ο χώρος του πολιτικού γραφείου της η κ. Κωνσταντίνας Πιέρρου στην Καλαμάτα, για να χωρέσει τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στα εγκαίνια του.

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συγκινητική τους παρουσία.

Η κ. Πιέρρου αναφέρθηκε στο στοίχημα των ερχόμενων εκλογών, στην αναγκαιότητα επαναφοράς του ΠΑΣΟΚ σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό και κάλεσε όλους να στρατευτούν στον αγώνα που είναι κρίσιμος αλλά και ελπιδοφόρος για το λαό μας
Ισχυρό μήνυμα νίκης και ανατροπής σημείωσε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

“Ξεκινάμε με δυναμισμό, με ομοψυχία και με ενότητα. Αναλαμβάνω την ευθύνη και με απόλυτη συνείδηση ζητώ τη στήριξή σας σε αυτό τον αγώνα ”, είπε η Κωνσταντίνα Πιέρρου.

Για την υποψήφια βουλευτή μίλησαν ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας, Γιάννης Νικολακόπουλος, ο πρώην γραμματέας της οργάνωσης Δημήτρης Ανδριανόπουλος, η πρώην συνυποψήφιά της Αθηνά Μπλάνα, ο μαθηματικός Γιώργος Σμέρλας και η στενή της φίλη και συνεργάτιδά της, Ιωάννα Πέζου.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Κατσούλης και Γιάννης Πάζιος, ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Κουτσούλης, ο πρώην αντιδήμαρχος Γρηγόρης Μασούρας κ.ά.

 

Το πολιτικό γραφείο της κ. Κωνσταντίνας Πιέρρου στην Καλαμάτα, βρίσκεται στην οδό Νέδοντος 84, στον 1ο όροφο απέναντι από το Δημοτικό Παρκινγκ.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Εσπερινός της Αγάπης στην Καλαμάτα

admin2020

LIVE: Μεσσήνη: Η Ανάσταση του Χριστού στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών

admin2020

Η πρώτη Ανάσταση στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies