ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κόρινθος: Έφτιαξαν ποδηλατόδρομο και στη συνέχεια τον έκαναν πάρκινγκ αυτοκινήτων! Τα …μοναδικά κατορθώματα του Δήμου κορινθίων

Πριν από κάποια χρόνια στην Κόρινθο υπήρξε η ιδέα της κατασκευής ενός ποδηλατοδρόμου, ο οποίος, όπως είχε ανακοινώσει ο ο τότε δήμαρχος, θα ένωνε την παραλία Καλάμια με την περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Πραγματικά, κατασκευάστηκε, μετά κόπων και βασάνων και με ένα κόστος που φαίνεται ότι ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ευρώ, ο ποδηλατόδρομος, που σε πολλά του σημεία έως και σήμερα είναι ανολοκλήρωτος.

Ένα από τα βασικά τμήματα του ποδηλατόδρομου είναι και το τμήμα που διέρχεται κολλητά με το αλιευτικό καταφύγιο του λιμανιού της Κορίνθου.

Για να οριοθετηθεί ο ποδηλατόδρομος, καθώς λίγο πιο κει είναι πάρκινγκ αυτοκινήτων, τοποθετήθηκαν -μαρμάρινες παρακαλώ- κολονιτσες.

Κάποιοι όμως διαπίστωσαν ότι δεν τους βόλευε στο να παρκάρουν τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα κάποιοι από το δήμο να ξηλώσουν τις κολονιτσες, μερικές να τις πετάξουν στην θάλασσα και άλλες να χαθούν εντελώς από προσώπου γης, ώστε να μπορούν οι διάφοροι ανεγκέφαλοι να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους…

Το φωτορεπορτάζ είναι άκρως αποκαλυπτικό και όπως μας είπαν οι κάτοικοι και οι διαβάτες της περιοχής, το πρόβλημα καθημερινά γιγαντώνεται με αποτέλεσμα να έχουν εκτοπιστεί τελείως οι πεζοί και τα ποδήλατα και να βασιλεύουν, όπως πάντα, τα αυτοκίνητα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies