UncategorizedΕιδησούλεςΚορίνθου

Κόρινθος: Η κοπή πίτας του Επιμελητηρίου, προοπτικές και στόχος

Την Κυριακή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που συνοδεύτηκε από προσέλευση πολύ μεγάλου αριθμού μελών.

Η οργάνωση της εκδηλώσεως ήταν εξαιρετικά πετυχημένη , με εξαιρετικά φροντισμένο catering, που επέτρεψε στα μέλη του Επιμελητηρίου να γνωριστούν μεταξύ τους να ανταλλάξουν ιδέες και να προβληματιστούν για τις εξελίξεις στον έμποροβιομηχανικό τομέα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Λουζιώτης, στον μεστό του λόγο, έκανε έναν εκτενή απολογισμό των πεπραγμένων στο Επιμελητήριο για τον περασμένο χρόνο και αν έσβησε τις προοπτικές και τους στόχους του Επιμελητηρίου για το 2023.

Εντύπωση έκανε η μεγάλη αποδοχή του λόγου του προέδρου του Επιμελητηρίου που εκφράστηκε με πολύ θερμό χειροκρότημα.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο Υφυπουργός ί Έρευνας και Τεχνολογίας και βουλευτής στο νομό Κορινθίας κ. Χρήστος Δήμας, που Αναφέρθηκε στις εναργείς πολιτικές της κυβέρνησης στο εμπόριο και τη βιομηχανία και τις ειδικότερες παρεμβάσεις της στο νομό Κορινθίας ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι το υπουργείο ανάπτυξης σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας θα διοργανώσει Ημερίδα με θέμα: Ερευνώ – Καινοτομώ.

Τόνισε επίσης ότι η πολιτική της Κυβέρνησης για να χαλιναγωγηθεί η ακρίβεια είναι συνεχής και με ειδικές στοχεύσεις που μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να μειώσουν δραστικά τις επιπτώςσεις στο βιοτικό επίπεδο των Καταναλωτών.

Τον λόγο έλαβε επίσης και ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νικόλαος Ταγαράς, ο οποίος Αναφέρθηκε εκτενώς στις προοπτικές που ανοίγονται λόγω των αξόνων της πολιτικής της κυβέρνησης και ειδικότερα αναφέρθηκε στην προσωπική του συμβολή για να επισκευαστεί και ανακαινιστεί το κτίριο του Επιμελητηρίου.

Στη συνέχεια χαιρέτισε την εκδήλωση ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας κ. Κόλλιας, καθώς και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γεώργιος Ψυχογιός, ο οποίος Αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα στο δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με το οποίο αποκαλύφθηκαν οι μαύρες σχέσεις εργασίας που προωθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ζήτησε επιτακτικά απαντήσεις από την δημοτική αρχή του Ξυλοκάστρου.

Χαιρετισμός Δημάρχου Κορίνθου Β Νανόπουλου

Χαιρετισμός Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Καλογεροπούλου

Ο πρόεδρος στον λόγο του τόνισε την ανάγκη να ρυθμιστούν τα χρέη των επιχειρηματιών προς τις τράπεζες και μάλιστα υπό το πρίσμα της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης που επικρατεί.  Τόνισε επίσης ότι η σιωπηρή άρνηση των τραπεζών να ανοίξουν τις στρόφιγγες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, παρά τις συνεχείς παραινέσεις του Πρωθυπουργού, δημιουργεί ασφυκτικές καταστάσεις στην κοινωνία και μάλιστα Αυτό συμβαίνει ενόσω οι τράπεζες έχουν χρηματοδοτηθεί γενναιόδωρα από το υστέρημα του Έλληνα Καταναλωτή και του Έλληνα επιχειρηματία.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

admin2020

Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος

admin2020

Και όμως κάθε χρόνο και χειρότερα στις τιμές των προϊόντων. ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies