ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κόρινθος: ολική ανατροπή evergreen στην πλατεία Περιβολάκια!!!

Ολική ανατροπή φαίνεται ότι έχουμε στην πολύπαθη πλατεία Παναγή Τσαλδάρη ή αλλιώς όπως είναι γνωστή στους κορινθίους “Περιβολάκια”.

Η πολύ γνωστή ΜΚΟ evergreen, βλέποντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην “πλατεία τσιμέντου”, όπως πρόσφατα είχε μετονομαστεί η πλατεία , αποφάσισε τις αμέσως επόμενες μέρες να αναπλάσει με δικά της έξοδα τόσο την πλατεία όσο και τον περιβάλλοντα χώρο της.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που μας παραχώρησε, το ποσοστό πρασίνου και μάλιστα υψηλού πρασίνου, δηλαδή δέντρα θα αυξηθεί στο 55% του όλου χώρου της πλατείας!!

ΥΓ: Όπως  δυστυχώς καταλαβαίνετε, η παραπάνω είδηση είναι ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα… Ένα ψέμα πού όμως όλοι οι κορίνθιοι -εξαιρουμένων αυτών που λατρεύουν το τσιμέντο για συγκεκριμένους ιδιοτελείς λόγους- ήθελαν να ήταν   πραγματικότητα…

ΥΓ2: Στο χέρι τους, όμως, είναι να κάνουν το αθώο μας ψέμα μία υπέροχη πραγματικότητα…

Σχετικές αναρτήσεις

Η επέτειος της μάχης του Ισθμού και των Εξαμιλίων

admin2020

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Roadshow στην Πελοπόννησο

admin2020

Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης | Δημήτρης Πτωχός προς μαθητές: «Είμαστε δίπλα σας για να αναζητήσετε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ, στην Πελοπόννησο, στην Ευρώπη»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies