UncategorizedΕιδησούλεςΚοινωνικάΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κόρινθος: Προκαλούν οι συγγενείς του οδηγού που σκότωσε το 15χρονο παιδάκι στα Εξαμίλια

Επεισόδια έχουν προκαλέσει οι συγγενείς του 53χρονου οδηγού , ο οποίος την περασμένη εβδομάδα παρέσυρε και σκότωσε ένα 15χρονο παιδί που συνόδευε τη μητέρα του, τόσο μπροστά στην κατοικία του νεκρού παιδιού όσο και μπροστά στην κατοικία του δικηγόρου της οικογένειας πρωην πρόεδρου του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου.

Μάλιστα η κατάσταση ήταν τόσο έκρυθμη που μητέρα του παιδιού οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας οι συγγενείς του 53χρονου οδηγού δεν δείχνουν την παραμικρή μεταμέλεια για την τραγωδία που προκάλεσε ο συγγενής τους, αντίθετα απειλούν προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συμβεί μεγάλο κακό εάν δεν αποφυλακιστεί ο οδηγός.

Ο 54χρονος έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζεικαι την Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του ανακριτή μετά από την εισήγηση του αρμόδιου εισαγγελέα.

Υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός στην τοπική κοινωνία αλλά και στην ελληνική αστυνομία για το τι μέλλει γενέσθαι εάν τελικά αποφυλακιστεί ο 54χρονος, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο μεθυσμένος.

Σχετικές αναρτήσεις

Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγιεινή στο Χώρο Εργασίας. Η ΠΟΕΕ αναδεικνύει τη σημασία της ημέρας.

admin2020

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Roadshow στην Πελοπόννησο

admin2020

Περιοδεία του Κώστα Τσουκαλά στην Πελοπόννησο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies