ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Κόρινθος: Στον εισαγγελέα ο 43χρονος κορίνθιος ηλεκτρολόγος που συνελήφθη χθες για βιασμό της 12χρονης

Με την κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο, συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 43χρονος που συνελήφθη χθες Παρασκευή στην Κόρινθο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Λεχαίου από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων.

 

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, ο 43χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές, στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στις παραπάνω αποτρόπαιες πράξεις, έναντι αμοιβής.

 

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), 2 υπολογιστές tablet, 5 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, 3 μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (CD), 1 συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB), 2 φωτογραφικές μηχανές, 2 κάρτες μνήμης.

Ο 43χρονος, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, συνοδεία του δικηγόρου του, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας

H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 4-11-2022, στην περιοχή της Κορίνθου, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων, 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (3) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Κ.Ε.Π. Συνοικισμού θα παραμείνει κλειστό

admin2020

2o Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου «Κόρινθος, Μητρόπολη και Αποικίες»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies