Κοινωνικά

Λέμε όχι στην εξαπάτηση εις βάρος της υγείας των πολιτών Καταναλωτών 

Ως ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας συντασσόμαστε με τις αγωνίες και προβληματισμούς της ΣΥΝΤΕΧΝΊΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ για την ποιότητα του άρτου και αρτοπαρασκευασμάτων όπως αναφέρει η σχετική επιστολή ανακοίνωση της ΣΥΝΤΕΧΝΊΑΣ Αρτοποιών. 


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΙΝΚΑ

Η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων, έχει πάρει ξεκάθαρα θέση εναντίον κάθε κίνησης που προωθεί τον αθέμιτο ανταγωνισμό και την υπονόμευση της υγείας του καταναλωτικού κοινού.
Βγήκαμε μπροστά από την αρχή στο θέμα με το περίφημο καλάθι του νοικοκυριού, τονίζοντας τις παγίδες τόσο για τον κλάδο της βιοτεχνικής αρτοποιίας όσο και για τον Έλληνα καταναλωτή. Συνεχίσαμε με το ίδιο σκεπτικό όταν εμφανίστηκε, από το πουθενά, το περιβόητο άρθρο 88, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για όλα αυτά που θα αντιμετωπίζαμε ως συνέπεια αυτής της αδιανόητης πισώπλατης μαχαιριάς που δέχτηκε το επάγγελμά μας.
Σήμερα, είμαστε αντιμέτωποι με όλα όσα ευαγγελίζεται η νεοσύστατη ΕΕΠΑΖ με τις ευλογίες της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος. Αντιλαμβανόμαστε απολύτως τις προσπάθειες και τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί ο οποιοσδήποτε επαγγελματίας προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά του. Αρκεί όμως αυτή η προσπάθεια προάσπισης να μη έρχεται σε ρήξη και να μην απειλεί την βιωσιμότητα άλλων επαγγελματιών. Αρκεί να μην έρχεται σε σύγκρουση με τους Νόμους του κράτους και να μην υπονομεύει την υγεία του αγοραστικού κοινού. Το προϊόν μας αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση καθότι, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν πλένεται, δεν απολυμαίνεται, δεν βράζεται κλπ κλπ. Το μοναδικό νόμιμο σημείο πώλησης και διάθεσης ασυσκεύαστου ψωμιού, είναι ο φούρνος της γειτονιάς. Κανένα πρατήριο, καμία αλυσίδα και κανένα super market. Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.
Σε αυτή την περίπτωση θα μας βρουν απέναντί τους. Σε αυτή την περίπτωση θα κινήσουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας, τους καθημερινούς μας πελάτες που μας εμπιστεύονται μέρος από το εύθραυστο και πολύτιμο εισόδημά τους. Σε αυτή την περίπτωση θα υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας για ίση αντιμετώπιση. Σε αυτή την περίπτωση θα παλέψουμε για το μέλλον των επιχειρήσεών μας και για το μέλλον των οικογενειών

Σχετικές αναρτήσεις

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Συνάντηση του Να Μου Γελλάς με τον διεθνολόγο Κωνσταντίνο Φίλη στις 24/4

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies