ΕιδησούλεςΛακωνίαςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Λακωνία: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια σε πλειστηριασμό κατοικίας αυτοαπασχολούμενων

Σε κινητοποίηση έξω από τα δικαστήρια Σπάρτης, καλούν αύριο Παρασκευή 28 Απρίλη, στις 8.30 π.μ., οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Λακωνίας (Σπάρτης, Ευρώτα και Αν. Μάνης), απαιτώντας να αποτραπεί πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας οικογένειας βιοπαλαιστών αυτοαπασχολούμενων από την Σκάλα. Τη συγκεκριμένη μέρα, θα συζητηθεί στο δικαστήριο το αίτημα ανακοπής του πλειστηριασμού, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί 6 Σεπτέμβρη.

 

«Καλούμε όλους τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους, τους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους αυτοαπασχολούμενους να υψώσουν τοίχος απέναντι στην λεηλασία των τραπεζών και funds, από την περιουσία του λαού μας που με κόπο και αίμα απέκτησε», αναφέρουν οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι, καλώντας σε κοινή δράση, εργαζόμενους, μικρούς αυτοαπασχολούμενος και βιοπαλαιστές αγρότες, ενάντια και στο κόστος παραγωγής, την ακρίβεια, το χρηματιστήριο ενέργειας, τις ιδιωτικοποιήσεις σε υγεία και νερό.

 

Στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία, καλούν επίσης το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Λακωνίας και η Ομάδα Γυναικών Σπάρτης (μέλος ΟΓΕ), ενώ κάλεσμα γίνεται και για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς (10.30 π.μ. κεντρική πλατεία Σπάρτης).

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη, με τον Σύλλογο Τριτέκνων Οικογενειών

admin2020

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies