ΕιδησούλεςΚορίνθου

Λαοθάλασσα αποχαιρέτησε την σύζυγό του δημάρχου κορινθίων Κική Γιώτη…

Πραγματική λαοθάλασσα πλημμύρισε τον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο μέσα και έξω από την Εκκλησία, γιά να αποχαιρετήσει την αιφνίδια θανούσα σύζυγος του δημάρχου Κορινθίων.

Ο θάνατος της Κικής Γιώτη σκορπίσει θλίψη και οδύνη τόσο στην οικογένειά της όσο και στο σύνολο  των κατοίκων της Κορίνθου, όπου ήταν εξαιρετικά Αγαπητή λόγω του μειλίχιου και πράου χαρακτήρα της.

Από την στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατός της, η κατοικία της αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν με μηνύματα συμπαράστασης και θλίψεως προς τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Η Κική Γιώτη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών την Παρασκευή το μεσημέρι μετά από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι της.

Η εκλιπούσα, ήταν εξαιρετικά αγαπητή στην κοινωνία της Κορίνθου και την διέκρινε η ευαισθησία, η αφοσίωση στην οικογένειά της, η διάθεση για παροχή βοήθειας σε όποιον της την ζητούσε, αποτελώντας μία μονάδα που στήριζε την κοινωνική συνοχή της πόλης.

Αυτή η βαθιά φιλάνθρωπη φύση της, της επέβαλε την ανάγκη να στέκεται αρωγός του δοκιμαζόμενου συνανθρώπου της. Η ίδια βέβαια δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει για αυτήν την πτυχή της ζωής της, αλλά αξίζει να την αναφέρουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Ας πούμε σήμερα το τελευταίο αντίο στην γλυκιά κική και της ευχόμαστε Καλό ταξίδι στην ανέσπερο Ουράνια Βασιλεία.

Τα θερμά μας Συλλυπητήρια στον Βασίλη Νανόπουλο και στα δυο παιδιά τους. Είχαν την τύχη να έχουν δίπλα τους έναν εξαιρετικό άνθρωπο ως σύζυγο και μητέρα.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Υπεγράφη η σύμβαση προϋπολογισμού 1.781.999 ευρώ για σημαντικό αρδευτικό έργο στην Π.Ε. Κορινθίας

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies