Μεσσηνίας

Λειτουργία ΓΟΕΒ Παμίσου και αναβάθμιση υποδομών του

Με τους προέδρους των κοινοτήτων Βαλύρας, Σκάλας, Αγίου Φλώρου, Αρφαρών, Λάμπαινας, Αριστοδημίου, Ανεμόμυλου, Αλωνίων και Πλατύ, παρουσία και υδρονομέα της περιοχής, είχε πρόσφατα συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος για το κλειστό δίκτυο της άνω ζώνης του ΓΟΕΒ. Συζητήθηκε στην συνάντηση η δυνατότητα περιορισμού των απωλειών του νερού και ζητήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη η συνεργασία όλων προς αυτή την κατεύθυνση. Οι απώλειες προκαλούνται συνήθως από βλάβες, λόγω παλαιότητας του δικτύου ή από συνειδητές ενέργειες των αδρευομένων. Όλοι συμφώνησαν σε μια κοινή προσπάθεια στην κατεύθυνση της εξοικονόμησης ύδατος.
Επιπλέον στα πλαίσια της αναβάθμισης των υποδομών, σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης, είχε συνεργασία με την πρόεδρο του ΓΟΕΒ, την τεχνική υπηρεσία και εξωτερικούς μελετητές, προκειμένου να δρομολογηθούν έργα και δράσεις που στοχεύουν στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων (αντλιοστάσια και δίκτυα). Απώτερος στόχος της προσπάθειας αυτή αποτελεί η εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.

Σχετικές αναρτήσεις

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία

admin2020

Επιτυχία και παράδοση στη Γιορτή Χυλοπίτας και Τραχανά στον Μελιγαλά

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Θωρακίζουμε τις ακτές μας και προστατεύουμε το μέλλον των παράκτιων περιοχών» – Στην υλοποίηση το έργο 5,45 εκατ. ευρώ στο Πεταλίδι

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies