Μεσσηνίας

Λευκή Νύχτα με ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις & συναυλία με Νίκο Πορτοκάλογλου

Η Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Αυγουστου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Η Λευκή Νύχτα αποτελεί μια διοργάνωση με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων. Κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά όλο το βράδυ, προσφέροντας σε ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις τα προϊόντα τους ενώ παράλληλα πραγματοποιείται πλήθος μουσικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Στην Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου της Καλαμάτας, θα απραγματοποίητε παράλληλα η συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τους Βίκυ Καρατζόγλου, Βύρωνα Τσουράπη και τους «Ευγενείς Αλήτες».

Η συναυλία με τίτλο «Ένα φως αναμμένο» εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022.

Σχετικές αναρτήσεις

Πλήθος πιστών στην Ακολουθία του Επιταφίου στην Καλαμάτα

admin2020

Live Σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης η συνάντηση των Επιτάφιων στην Μεσσήνη-Βίντεο

admin2020

Live Σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης η περιφορά του επιτάφιου στο Μαυρομμάτη Πάμισου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies