Διεθνή

Ληστεία βγαλμένη από τα… στούντιο του Χόλιγουντ – ΒΙΝΤΕΟ

Μια από τις μεγαλύτερες ληστείες στη χώρα έγινε την Τρίτη στη Βραζιλία. Περίπου 30 άνδρες, με βαρύ οπλισμό και εκρηκτικά, εξαπέλυσαν επίθεση σε μια τράπεζα στη νότια Βραζιλία και αντάλλαξαν πυρά με αστυνομικούς, σε μια από τις εντυπωσιακότερες ληστείες που έχουν διαπραχθεί ποτέ στη χώρα.

Στη ληστεία συμμετείχαν άτομα ντυμένοι σαν αξιωματικοί της αστυνομίας, με καλυμμένα πρόσωπα, οι οποίοι έφτασαν στο αεροδρόμιο με δύο μαύρα φορτηγάκια που ήταν παρόμοια με τα οχήματα της ομοσπονδιακής αστυνομίας.


Από το αυτοκίνητο κατέβηκαν τέσσερις άνδρες με τα πρόσωπα καλυμμένα, κρατώντας βαρύ οπλισμό. Η ληστεία έγινε σε μόλις σε λίγα λεπτά με τους δράστες να αναγκάζουν τους υπαλλήλους του αεροδρομίου να γεμίσουν την καρότσα του αυτοκινήτου με την αμύθητη λεία και εν συνεχεία τράπηκαν φυγή.

Όπως έγινε γνωστό από έκθεση των Αρχών, οι ληστές εκτός από τα 750 κιλά χρυσό, απέσπασαν επίσης και πολύτιμα μέταλλα, αλλά κράτησαν και 9 εργαζομένους ως ομήρους για αρκετές ώρες. Σημειώνεται ότι εκπρόσωπος του αεροδρομίου διαβεβαίωσε ότι δεν τραυματίστηκε κανείς στην ένοπλη ληστεία. Τα δύο οχήματα των ληστών βρέθηκαν καμένα σε απόσταση 20 χλμ. από το αεροδρόμιο, ενώ η αστυνομία διεξάγει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.

Δείτε το βίντεο:






Σχετικές αναρτήσεις

Τεστ DNA ανιχνεύει 18 καρκίνους σε πρώιμο στάδιο

tiresias tiresias

Βόρεια Κορέα: Έτοιμη να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες από το 2020

tiresias tiresias

Αρνείται τις κατηγορίες για γενοκτονία το Ισραήλ παρά τα αναμφισβήτητα στοιχεία

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies