ΚοινωνικάΜεσσηνίας

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ: ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Κατόπιν παροχής νεοτέρων οδηγιών και διευκρινίσεων από την αρμόδια Διεύθυνση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, γνωρίζεται ότι δραστηριότητες όπως λήψη θαλάσσιου λουτρού, χρήση ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής και υποβρύχια αλιεία, δεν εμπίπτουν στις εξαιρέσεις μετακίνησης της Αριθ. Δ1α/Γ.Π οικ. 20036/22-3-2020 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 986Β΄), όπως ισχύει, και ως εκ τούτου απαγορεύονται.

Ωστόσο διευκρινίζεται ότι οι ως άνω περιορισμοί κάμπτονται στην περίπτωση πολιτών με σοβαρά προβλήματα υγείας (παιδιά με αυτισμό, ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας ή σε φάση αποκατάστασης κ.α.) που χρήζουν είτε σωματικής άσκησης, είτε άλλων θεραπευτικών πρακτικών, όπως το θαλάσσιο λουτρό ή άλλοι συναφείς τρόποι αποκατάστασης.

Οι πολίτες του προηγούμενου εδαφίου κατά την άσκησή τους αυτή, οφείλουν να κατέχουν και να επιδεικνύουν το σχετικό ιατρικό πιστοποιητικό με συνημμένη γνωμάτευση του ιατρού τους.
Σε διαφορετική περίπτωση θα βεβαιώνεται διοικητικό πρόστιμο.

Σχετικές αναρτήσεις

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies