ΕιδησούλεςΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

Με ανάρτηση του στο fb ο γνωστός δημότης Λουτρακίου κ. Λόης καταγγέλλει ότι από το 2018 έχει ζητήσει από το δήμο λουτρακίου και το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου να μεριμνήσουν για τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας και υγείας των λουομένων στο Λουτράκι στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Αχίλλειον, αλλά επί περίπου τέσσερα χρόνια ο Δήμος Λουτρακίου κάνει το κορόιδο…
Η ανάρτηση έχει ως ακολούθως:
ΑΙΤΗΣΗ
Του Νικολάου Λόη Δημότη του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, κατοίκου Λουτρακίου, οδός Αφροδίτης αρ. 2
ΠΡΟΣ
1. Τον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, νομίμως εκπροσωπουμένου, με έδρα το Λουτράκι
2. Το ΝΠΔΔ Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, νομίμως εκπροωπουμένου, με έδρα το Λουτράκι
Θέμα: Ενέργειες μπαζώματος της ακτής, έμπροσθεν του ξενοδοχείου ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ, με χαλίκια προς αποφυγήν ατυχημάτων.
Είναι γνωστό σε εσάς ότι η διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας και υγείας των λουομένων στο Λουτράκι – και όχι μόνον – αποτελεί πρώτιστη υποχρέωσή σας και πρέπει να λαμβάνεται τα στοιχειώδη μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή.
Όπως σας είναι γνωστό είχα επισημάνει την αναγκαιότητα να μπαζωθεί με χαλίκια η παραλία έμπροσθεν συο Ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ και κάτω από την ιαματική κρήνη, διότι τα κύματα έχουν αναγκάσει σε υποχώρησει των χαλικιών της ακτής , με αποτέλεσμα να μην μπορούν εύκολα μα κατέβουν οι λουόμενοι τα σκαλιά που οδηγούν στην παραλία και στην θάλασσα και οι ντουζιέρες έχουν υπερυψωθεί και είναι πολύ δύσκολο πλέον να ανέβεις στο επίπεδο που έχει κατασκευαστεί για τον σκοπό αυτόν , δηλαδή για να τοποθετηθούν οι ντουζιέρες.
Εκτός του ότι είναι επικίνδυνο το επίπεδο που χρησιμοποιούν οι λουόμενοι τις ντουζιέρες, το μεγάλο πρόβλημα είναι να κατέβουν και να ανέβουν τα σκαλιά που οδηγούν από και προς την παραλία και κυρίως να ανεβονατέβουν στο υψηλό – σε σχέση με τα χαλίκια – επίπεδο που έχει κατασκευαστεί για να χρησιμοποιούνται οι ντουζιέρες από τους χρήστες.
Σας εφιστώ λοιπόν την προσοχή, ώστε:
1. Να λάβετε τα αναγκαία μέτρα και να μπαζώσετε με χαλίκια την παραλία στα ανωτέρω σημεία και όπου χρειάζεται μπάζωμα με χαλίκια και
2. Να ερευνήσετε τεχνικά που οφείλεται το εν λόγω φαινόμενο και να ενεργήσετε σχετικά , ώστε να μην υπάρχει οιοσδήποτε κίνδυνος για τους λουόμενους.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ 25-8-2018 Ο ΑΙΤΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΗΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Το πρόγραμμα “ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ” στο Δήμο Βέλου-Βόχας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies