ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

Μία σύλληψη και δύο ταυτοποιήσεις για την υπόθεση της 12χρονης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη φρικιαστική υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, με τον κύκλο των εμπλεκόμενων να διευρύνεται συνεχώς.

 

Στην σύλληψη ενός 33χρονου και στην ταυτοποίηση άλλων δύο ατόμων προχώρησε η αστυνομία για το αποτρόπαιο έγκλημα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, σε βάρος της 12χρονης.

 

Συγκεκριμένα ένας 33χρονος συνελήφθη με ένταλμα, χθες το βράδυ, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με την κατηγορία γενετήσιων πράξεις κατ΄ εξακολούθηση και έναντι αμοιβής με την 12χρονη, στην περιοχή των Σεπολίων. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

Εξάλλου, ταυτοποιήθηκαν δύο άντρες, 36 και 35 ετών, που συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών με την 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στο Κολωνό.

 

Οι δύο άντρες, που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής , ανέφεραν ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού συνομιλούσαν μέσω με ανήλικη που πιθανότατα μοιάζει με την 12χρονη.

 

Υπενθυμίζεται πως μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί και κριθεί προφυλακιστέοι ο 53χρονος επιχειρηματίας Ηλίας Μίχος, δραστήριο μέλος της ΝΔ, για βιασμό, μαστροπεία και διανομή πορνογραφικού υλικού, με …πελατολόγιο τουλάχιστον 213 διεστραμμένων, καθώς και ο 42χρονος Γ. Σοφιανίδης με την κατηγορία του βιασμού. Κρατείται ακόμη η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού, με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Παράλληλα, σήμερα οργανώθηκε διαδήλωση – εκδήλωση από την  Ομάδα Γυναικών Σεπολίων – Κολωνού (μέλος της ΟΓΕ) και τον τοπικό Πολιτιστικός Σύλλογος «Αναγέννηση», απαιτώντας την ολόπλευρη στήριξη και προστασία των παιδιών και οικογενειών.

Το απόγευμα της Πέμπτης οι δυο φορείς έκαναν συγκέντρωση στο ίδιο σημείο και πορεία μέχρι τον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια, καταγγέλλοντας την παντελή έλλειψη φροντίδας και πρόνοιας για την προστασία και στήριξη των παιδιών, απαιτώντας να διερευνηθεί η έκταση του εγκλήματος σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού, να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία των εμπλεκόμενων και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι με τις ανώτατες ποινές.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ).

Σχετικές αναρτήσεις

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Συνάντηση του Να Μου Γελλάς με τον διεθνολόγο Κωνσταντίνο Φίλη στις 24/4

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies