ΜεσσηνίαςΠολιτική

Μίλτος Χρυσομάλλης: Συνάντηση εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου για το Πύργος-Τσακώνα

Ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα που του θέσαμε, κατά την επίσκεψή του στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη, για την αναπτυξιακή αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του αυτοκινητόδρομου Πύργος – Τσακώνα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεσε ευρεία συνάντηση εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου την Δευτέρα 4 Ιουλίου, με τη συμμετοχή όλων των βουλευτών Μεσσηνίας και Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, των Υπουργών Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη και Α. Σκέρτσου και του Γ.Γ. Πρωθυπουργού Γ. Δημητριάδη.

Η κατασκευή του Πύργος – Τσακώνα ως ενιαίο έργο αποτελεί μονόδρομο για την υλοποίηση του. Ήδη από καιρού στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας, είχα επιμείνει πως πρέπει να δούμε το δρόμο ως ενιαίο σύνολο από τον Πύργο έως την Τσακώνα και όχι τμηματικά από το Καλό Νερό ως την Τσακώνα, όπως ήταν η επικρατούσα άποψη. Την ίδια θέση ενστερνίστηκαν μετέπειτα και οι εμπορικοί σύλλογοι της Τριφυλίας αλλά και της Ηλείας.

Πλέον, προχωρούμε προς την κατεύθυνση αυτή και θα συζητήσουμε με τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς για την κατασκευή του Πύργος-Τσακώνα, ως ενιαίου και ολοκληρωμένου έργου υποδομών. Αυτή άλλωστε είναι και η ασφαλέστερη επιλογή, όπως έχω τονίσει πολλάκις, για να αποκτήσει το έργο τον αναπτυξιακό χαρακτήρα που έχει ανάγκη η Τριφυλία και συνολικά η δυτική Μεσσηνία και η νοτιοδυτική Πελοπόννησος.

Σχετικές αναρτήσεις

ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

admin2020

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies