UncategorizedΕιδησούλεςΜεσσηνίας

Μαγευτικό γευστικό διήμερο στο Poseidon Ocean view!

Για μία ακόμα φορά το εστιατόριο Poseidon Οcean View κατάφερε να πρωτοπορήσει και να δημιουργήσει πραγματικά συναρπαστικά εκδηλώσεις που ανέδειξαν την ποιότητα των προϊόντων της μεσσηνιακής γης.

Η ιδέα του πολυβραβευμένου 4 φορρές  «American Champion Chef» και καταξιωμένους Μεσσήνιος sef Δημήτρη Πυλιώτη να ξετυλίξει ακόμα μία φορά ένα τηλεπαιχνίδι, μία δοκιμασία δημιουργίας πρωτότυπου και ποιοτικού φαγητού, με την βοήθεια του Γιώργου Πορφύρη ενός πολύ αγάπητου παίκτη του τηλεοπτικού “masterChef”, ήταν όχι μόνο πετυχημένη αλλά κάτι παραπάνω, αφού η ιδέα του αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες εραστές της καλής κουζίνας.

Οι γευστικές δημιουργίες του Γιώργου Πορφύρη, μαζί με την διάθεσή του να διακριθεί σε κάθε εκδήλωση που συμμετέχει, σε συνδυασμό με την καίρια επίβλεψη του sef Δημήτρη Πυλιώτη, έκαναν την διαφορά σε αυτά τα βράδια στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα και ενθουσίασαν όλους όσους είχαν την τύχη να γευτούν τα μοναδικά αυτά πιάτα.

Αυτό που έγινε κατανοητό και αυτή τη φορά ήταν ότι το εστιατόριο Poseidon Ocean view καταφέρνει να έχει υψηλή αισθητική άποψη με μόνο στόχο την ικανοποίηση των θαμώνων του, χρησιμοποιώντας με επιλεκτικό τρόπο την διαφοροποίηση της γεύσης με ταυτόχρονη προσαρμογή στις γευστικές τάσεις της εποχής και την εποχικότητα των υλικών.

Αποτέλεσμα: Όπως είπε ένας από τους τυχερούς θαμώνες ” κάτι παραπάνω από εκπληκτικό, κάτι λιγότερο από θεϊκό”!

Όπως ο ίδιος ο Γιώργος Πορφύρης τόνισε “… Ήταν αληθινά μία διασκέδαση για μένα και μία πρόκληση για ωρίμανση τόσο του τρόπου που σκέφτομαι όσο και του τρόπου που μαγειρεύω…”.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στο Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμάτας

admin2020

Μήνυμα του βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη για το Πάσχα

admin2020

«Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη στα σφαγεία»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies