Πολιτική

Μαρέβα Μητσοτάκη – Σούζαν Πομπέο: Η αδιαθεσία, η επίσκεψη στο μοναστήρι και το γεύμα στο παλιό λιμάνι Χανίων – ΦΩΤΟ

Εντυπωσιασμένη από την Κρήτη είναι η σύζυγος του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο. Η Σούζαν Πομπέο και η Μαρέβα Μητοστάκη ήταν προγραμματισμένο να επισκεφτούν σήμερα το πρωί το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας, επίσκεψη που ακυρώθηκε λόγω αδιαθεσίας της συζύγου του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών. Τελικά, σύμφωνα με το neakriti.gr, επισκέφθηκαν τη γυναικεία μονή του Τιμίου Προδρόμου στις Κορακιές. Τις δύο κυρίες υποδέχθηκε η ηγουμένη της Μονής. Η κυρία Πομπέο περιηγήθηκε στο μουσείο της Μονής ενώ της πρόσφεραν κέρασμα γλυκό τριαντάφυλλο και λιμοντσέλο. Η Μαρέβα Μητοστάκη από την πλευρά της έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανακαίνιση της Μονής καθώς εκεί βαφτίστηκε η κόρη της.

Η βόλτα στο λιμάνι και το γευμά

Στη συνέχεια, η Μαρέβα Μητσοτάκη ξενάγησε τη σύζυγο του Μάικ Πομπέο στο ενετικό λιμάνι των Χανίων. Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι δυο κυρίες μαζί και με την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, έκαναν βόλτα κατά μήκος του λιμενοβραχίονα απολαμβάνοντας τη θέα και τον καλό καιρό. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι, προκειμένου η κυρία Μητσοτάκη να παραθέσει γεύμα με εκλεκτά πιάτα στην Σούζαν Πομπέο. Η επίσκεψη και το γεύμα στο λιμάνι γίνεται κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.


ΠΗΓΗ: neakriti – flashnews
ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ:ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΛΓΑ

admin2020

«Χρονοδιάγραμμα για τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας αρμοδιότητας υπουργείου Υποδομών»

admin2020

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies