ΕιδησούλεςΜεσσηνίας

Μαύρα Χριστούγεννα για τους συνταξιούχους των χωριών του Δήμου Μεσσήνης και όχι μόνο

Σύμφωνα με πολλαπλες καταγγελίες συνταξιούχων σε χωριά του Δήμου Μεσσήνης,  το κατάστημα των ΕΛΤΑ Μεσσήνης δεν τους κατέβαλε όπως έχει υποχρέωση  τις συντάξεις και το δώρο των Χριστουγέννων  στα χωριά  του δήμου Μεσσήνης.

Η καταγγελία είναι αρκούντως σοβαρή και έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες σε όλη την Ελλάδα καταγγελίες ότι τα ΕΛΤΑ και εισπράττουν δυσθεώρητα υψηλες προμήθειες για την καταβολή των συντάξεων στα χωριά και καθυστερούν αδικαιολόγητα να τις καταβάλλουν.

Επειδή η καταβολή των συντάξεων στα χωριά είναι μια κοινωνική υποχρέωση και υπηρεσία για την οποία τα ΕΛΤΑ εισπράττουν επιδότηση,  θα ερευνηθεί το θέμα εις βάθος.

Είναι βέβαιο πάντως ότι εξαιτίας της αναλγησίας και της ιδιωτικοποίησης των ΕΛΤΑ οι συνταξιούχοι όλης της περιοχής και όχι μόνο θα περάσουν μαύρα Χριστούγεννα.

Πραγματικά μαύρα Χριστούγεννα γιατί δεν θα μπορούν να κάνουν έστω ένα δωράκι στα εγγονάκια τους να αγοράσουν κάποια απαραίτητα πράγματα για το σπίτι τους.

Αναζητείται στοιχειώδης ευαισθησία στον πολυπράγμονα διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ και τον εποπτεύοντα υπουργό.

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies