ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠολιτική

Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στην Πρωτομαγιά με την Μ. Φαραντούρη στις 29 Απρίλη

Τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά, η ΚΕ του ΚΚΕ την Παρασκευή 29 Απρίλη, στις 8 μ.μ. στο «Christmas Theater» (λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι), οργανώνει συναυλία με την Μαρία Φαραντούρη.

Συμμετέχουν ακόμη η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Βασίλης Γισδάκης και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης.

Η ενορχήστρωση και διεύθυνση της ορχήστρας είναι του Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

Η συναυλία εντάσσεται στις πολύμορφες πρωτοβουλίες που θα πάρει το Κόμμα μπροστά στην Εργατική Πρωτομαγιά.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια. Πολλά από αυτά μάλιστα τα έχει πρωτοτραγουδήσει και τα έχει σημαδέψει με την εμβληματική φωνή της. Μαζί της θα βρίσκονται και ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, καθώς και μια πλειάδα σπουδαίων μουσικών.

Τραγούδια αγωνιστικά, τραγούδια που έχουν συνδεθεί με μεγάλες στιγμές του λαού μας και της ταξικής πάλης στη χώρα μας, αλλά και πολλές μουσικές εκπλήξεις θα περιλαμβάνονται στο πλούσιο πρόγραμμα της συναυλίας. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τραγούδια που ανοίγουν ορίζοντες, που συναντώνται με τις σκέψεις, τους καημούς, τις αγωνίες, τις ελπίδες της εργατικής τάξης.

Θα ακουστούν έργα σε μουσική των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μάνου Λοΐζου, Θάνου Μικρούτσικου, Σταύρου Ξαρχάκου, Ζουλφί Λιβανελί, Κουρτ Βάιλ, Χανς Αϊσλερ και σε στίχους – ποίηση των Γιάννη Ρίτσου, Μάνου Ελευθερίου, Ιάκωβου Καμπανέλλη, Νίκου Γκάτσου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Μπέρτολτ Μπρεχτ, Νότη Περγιάλη, Γιάννη Νεγρεπόντη, Βασίλη Ρώτα, Μπάμπη Τσικληρόπουλου, Ανδρέα Κάλβου, Brendan Beham.

Η είσοδος θα γίνεται αυστηρά με προσκλήσεις που διατίθενται από τις Οργανώσεις της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα βρίσκονται σε ισχύ τη μέρα πραγματοποίησης της συναυλίας.

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΛΓΑ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

«Χρονοδιάγραμμα για τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας αρμοδιότητας υπουργείου Υποδομών»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies