ΕιδησούλεςΚοινωνικάΚορίνθου

Μεγάλο σκάνδαλο στην περιοχή της Κορινθίας άρπαξαν οικόπεδα αξίας εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να το ξέρουν οι ιδιοκτήτες τους …

Σκάνδαλο μεγατόνων στην Κορινθία καθώς αποκαλύφθηκε μετά από μηνυτήρια αναφορά του γνωστού δικηγόρου Περικλή Μπαλοδήμου, προς την εισαγγελία πρωτοδικών Κορίνθου κύκλωμα που με τη μέθοδο της χρησικτησίας έχει καταφέρει και έχει εν αγνοία των πραγματικών ιδιοκτητών πουλήσει οικόπεδα φιλέτα στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας αποκομίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ως κέρδη.

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην μηνυτήρια αναφορά που έχει ήδη τεθεί υπόψη του αρμόδιου εισαγγελέα, τα μέλη του κυκλώματος χρησιμοποιούσαν ως αχυρανθρώπους πάμπτωχους ανθρώπους και τους εμφάνιζαν ως ιδιοκτήτες με χρησικτησία οικοπέδων τεράστιας αξίας.

Με τη μεθόδευση αυτή κατάφερναν να πουλήσουν τα ακίνητα αυτά σε τρίτους χωρίς Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες να αντιλαμβάνονται τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εισαγγελία της Κορίνθου, στο κύκλωμα φέρεται να εμπλέκονται και δικηγόροι της Κορίνθου καθώς και συμβολαιογράφοι Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες στο αμέσως επόμενο ρεπορτάζ μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Δήμου Κορινθίων, αναφορικά με την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies