UncategorizedΜεσσηνίας

ΜΕΓΑΛΗ Η ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ 41ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

Ο χαμός του 41χρόνου, πολύ γνωστού επαγγελματία, έχει σκορπίσει μεγάλη θλίψη στην πόλη της Μεσσήνης, τόσο ανάμεσα   στους δικούς του ανθρώπους και συγγενείς, όσο και ανάμεσα στην ευρύτερη κοινωνία, καθώς ο εκλιπών ήταν εξαιρετικά αγαπητός.

Η διαδρομή του στην πόλη της Μεσσήνης επαγγελματικά και διαπροσωπικά ήταν εξαιρετική από πάσης απόψεως και για αυτό η Φυγή του από τη ζωή οδήγηση σε μία σειρά συγκινητικών αναρτήσεων στο Facebook.

Βέβαια, ήταν γνωστό από πολύ καιρό πριν ότι ο 41χρονος αντιμετώπιζε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο αποτέλεσε και την αιτία να αδυνατίσει το ανοσοποιητικό του σύστημα και δυστυχώς να καταλήξει εξαιτίας της προσβολής του από τον κορωνοιό.

Κανείς όμως, ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν ήθελε να πιστέψει ότι ο αγαπητός σε όλους 41χρονος θα έχανε την μάχη για τη ζωή που έδινε όλο αυτό το διάστημα.

Σχετικές αναρτήσεις

«Μήδεια του Ευριπίδη» 5η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

Αυτοψία στο έργο της Ασφαλτόστρωσης Τ.Κ. Φενεού-Φράγμα Λίμνης Δόξα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Με τη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου η παράσταση «TOC²» από το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies