Μεσσηνίας

Μερόπη : ο Ζαφείρης Μελάς κατάφερε να ξεσηκώσει να τρελαίνει τον κόσμο παρά τα τεχνικά προβλήματα!!! Βίντεο

Στέφτηκε με επιτυχία παρά τα τεχνικά προβλήματα στον ήχο που παρουσιαστικαν είχε πολύ κόσμο, την διοργάνωση του είχαν τοπικοί φορείς της περιοχής
Με πολύ κέφι με καλή διάθεση για να διασκεδάσει πηγε ο κόσμος στο πανηγύρι τα σουβλάκια και μπύρες έρεαν άφθονα.
Ο Ζαφείρης Μελάς, ο οποίος ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της μουσικής βιομηχανίας.

Με τη μοναδική του φωνή ο γνωστός τραγουδιστής κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο με την μια από τις πιο διαχρονικές λαϊκές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου.

Με τη μοναδική του φωνή ο Ζαφείρης Μελάς κατάφερε να ξεσηκώσει να τρελαίνει τον κόσμο που από το πολύ το κέφι δεν σταματούσαν το χορό και η διασκέδαση χτύπησε «κόκκινο» και κράτησε μέχρι το πρωί.

Ο Υπ. Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γιάννης Αδαμόπουλος εισέπραξε θερμό χειροκρότημα στο πανηγύρι της Μερόπης, όταν ευγενικά αρνήθηκε να μιλήσει. Στο πανηγύρι της Μερόπης με τον Ζαφείρη Μελά, όταν ζητήθηκε από τον κ. Γιάννης Αδαμόπουλος να απευθύνει χαιρετισμό, αρνήθηκε να μιλήσει, σεβόμενος τον κόσμο που ήρθε να διασκεδάσει. Η στάση του αυτή αξιολογήθηκε από τον κόσμο θετικά, εισπράττοντας θερμό χειροκρότημα.
Στο πανηγύρι παραυρέθηκε και η Δήμαρχος Οιχαλίας, η οποία μέσο ομιλίας της χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους, ο κόσμος αντέδρασε χλιαρά.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στην Αριστομένη, Πεταλίδι & Μεσσήνη

admin2020

Η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στο Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμάτας

admin2020

Μήνυμα του βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη για το Πάσχα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies