ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΜεσσηνίαςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Μεσσηνία: Τρία άτομα απήγαγαν και βίασαν 15χρονο σε αγροτική περιοχή

Σε μία σοκαριστική καταγγελία για βιασμό σε αγροτική περιοχή στη Μεσσηνία, προχώρησε ένα 15χρονο αγόρι, με την Αστυνομία να προχωρά σε δύο συλλήψεις.

Οι δύο συλληφθέντες είναι δύο άτομα με καταγωγή από το Πακιστάν, ηλικίας 21 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών την Πέμπτη στα Φιλιατρά έπειτα από την καταγγελία του νεαρού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 15χρονος κατήγγειλε πως τρία άτομα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, τον απήγαγαν από την περιοχή του Πλάτανου της Πυλίας και αφού τον μετέφεραν σε αγροτική περιοχή τον βίασαν.

Ακολούθησαν έρευνες της αστυνομίας, που ταυτοποίησε και συνέλαβε τους δύο, ενώ αναζητείται ο τρίτος.

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα εποχή για το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας | Δημήτρης Πτωχός: «Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης, εξωστρέφειας και ευκαιριών για ολόκληρη την Περιφέρειά μας»

admin2020

Ανάγκη άμεσης εθνικής και ευρωπαϊκής παρέμβασης για την προστασία του ελληνικού ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης της FSANZ (Proposal P1067 – Health Star Rating System)

admin2020

Η Πελοπόννησος συστήνεται στο παγκόσμιο κοινό του γκολφ μέσω της Staysure Legends Tour

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies