Ειδησούλες

ΜΕΣΣΗΝΗ:Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Η ομιλία   του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Παναγιώτη Στέφανου  έγινε  στην καφετέρια “ΙΝΤΕΑΛ”. Το κατάστημα ήταν κατάμεστο, ο κόσμος παρακολούθησε με πολύ μεγάλη προσοχή τα όσα είπε ο υποψήφιος βουλευτής, τον οποίο παρουσίασε ο πολύ γνωστός στην μεσσηνιακή κοινωνία κ Χρήστος Καρύδης.
Ο λόγος του υποψήφιου βουλευτή εντυπωσίασε τους ακροατές καθώς ήταν μεστός, ξεκάθαρος και απάντησε στα περισσότερα από τα ερωτήματα πού υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία και ειδικότερα στο νομό Μεσσηνίας.

Ο κ. Παναγιώτης Στέφανος , αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και ιδιαίτερα στην διακίνηση των προϊόντων, τα οποία έχουν μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο εξωτερικό, ενώ εκτενή αναφορά έκανε στα θέματα υγείας τα οποία απασχολούν όλους μας,  για το πρόβλημα της ανεργίας που λαμβάνει εκρητικές διαστάσεις, καθώς και για το πρόβλημα της ενέργειας της οποίας το κόστος έχει ξεστρατίσει τόσο τους οικιακούς όσο και τους επιχειρηματικούς προϋπολογισμούς.

Η αίσθηση που αποκόμισαν όλοι οι ακροατές ήταν ότι ο κ. Παναγιώτης Στέφανος έχει κατανοήσει απόλυτα τα διάφορα προβλήματα που ταλανίζουν την μεσσηνιακή και ελληνική γενικά κοινωνία και θα αποτελέσει μία εξαιρετική παρουσία στην Βουλή εκπροσωπώντας επάξια την Μεσσηνία.

Παναγιώτης Στέφανος

Ο Δήμος Μεσσήνης έδωσε το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ!
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις φίλες και φίλους που εχθές με τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστώ τον κ. Χρήστο Καρύδη για την παρουσίαση και τον πρώην δήμαρχο Μεσσήνης κ. Χρήστο Χριστόπουλο για την υποστήριξή του. Η θερμή υποδοχή των συμπατριωτών μου με συγκίνησε. Ήταν άλλη μια μέρα από εκείνες που μεγαλώνουν την ευθύνη απέναντι στο πρόσωπο του καθενός ξεχωριστά και όλων μαζί.
Στη χθεσινή συνάντηση, μου δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθώ στα κύρια σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, να συζητήσω με τους συμπατριώτες μου τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας και να δεσμευτώ, απέναντι σε όλες και όλους, για μια συνολική προσπάθεια χάραξης μιας διαφορετικής πολιτικής.
Η Μεσσηνία είναι ένας τόπος απαράμιλλου κάλλους και πηγή πλούτου. Με κατάλληλες πολιτικές και με σεβασμό προς τη φύση μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος του συνόλου. Αυτή η επιδίωξη θα κατευθύνει τις επιλογές μου ως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές αναρτήσεις

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Πόλος τουριστικής ανάπτυξης η διώρυγα της Κορίνθου

tiresias tiresias

Ας δούμε το Ξυλόκαστρο πριν από 55 χρόνια…

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies