Κοινωνικά

Μεταγωγικό αεροσκάφος συνετρίβη πριν λίγο κοντά στο όρος Παγγαίο – Δείτε βίντεο

Το αεροσκάφος είναι τετρακινητήριο και κατευθυνόταν από τη Σερβία στην Ιροδανία – Στο σημείο της πτώσης κατευθύνονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα – Δείτε βίντεο


Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Καβάλας, λίγο πριν τις 11 το βράδυ καθώς έπεσε αεροσκάφος στον δρόμο που συνδέει τους Αντιφιλίππους με το Παλαιοχώρι.

Σύμφωνα με τον διοικητή της ΥΠΑ Κωνσταντίνο Λιτσαράκο, το αεροσκάφος, που πιθανόν είναι κάργκο και συνετρίβη 40 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Καβάλας πηγαίνοντας από τη Σερβία προς την Ιορδανία, δήλωσε βλάβη στο FIR Αθηνών και θέλησε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στην Καβάλα. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος έχασε τον τέταρτο κινητήρα στον αέρα και έπιασε φωτιά. Αν και ειδοποίησε, δεν πρόλαβε να προσγειωθεί. Άγνωστο παραμένει πόσοι επιβαίνουν σε αυτό και εάν έχει πέσει σε κατοικημένη περιοχή.

Σχετικές αναρτήσεις

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Συνάντηση του Να Μου Γελλάς με τον διεθνολόγο Κωνσταντίνο Φίλη στις 24/4

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies