Μεσσηνίας

ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο Δήμο Πύλου-Νέστορος. Ο λόγος για τις συνεχείς αυτοψίες της Δημοτικής Αρχής και τις εργασίες υποδομών των συνεργαζόμενων συνεργείων, σε όλη την επικράτεια του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

 

Σε καθημερινή βάση ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας επισκέπτεται όλες τις περιοχές του Δήμου για να καταγράψει τις ανάγκες των Δημοτών και να επιβεβαιώσει την σωστή λειτουργία των εργασιών. Σήμερα, κλιμάκιο του Δήμου επισκέφθηκε την παραλιακή ζώνη της Κορώνης, όπου πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης του δημοτικού φωτισμού, ενώ στη συνέχεια έκανε αυτοψίες στις εν εξελίξει χωματουργικές εργασίες συντήρησης αγροτικής οδοποιίας, στις Δημοτικές Ενότητες Μεθώνης και Κορώνης.

 

Παράλληλα, συνεχίζεται ο αγώνας για τη λειτουργία της Υποστηρικτικής Δομής Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, η οποία καθημερινά εξυπηρετεί μεγάλο φόρτο αναγκών των αδύναμων συμπολιτών μας, προσφέροντας συν τις άλλοις σημαντικό αριθμό μερίδων φαγητού.

Για προσπάθεια ενός λειτουργικού Δήμου μίλησε ο κ. Καρβέλας, υπογραμμίζοντας ότι: «Μέσα στις δύσκολες συνθήκες της Πανδημίας, οι οποίες δημιουργούν τροχοπέδη στην όποια ανάπτυξη, με πείσμα, συνεχίζουμε την προσπάθεια, για να έχουμε έναν λειτουργικό Δήμο, με αναβαθμισμένες υποδομές. Την ίδια στιγμή βρισκόμαστε δίπλα στον Δημότη, υποστηρίζοντας τους οικονομικά αδύναμους και τους ευπαθείς συμπολίτες μας. Δε χάνουμε την ελπίδα μας. Με ικανοποίηση δηλώνω, την αγαστή σύμπνοια, με την οποία συνεργάζεται το προσωπικό του Δήμου και τους ευχαριστώ από καρδιάς. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας από εδώ, όσο οι συνδημότες μας συνεχίζουν τη δική τους μάχη από το σπίτι».

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μπούκα Μεσσήνης στις τοπ 10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο

admin2020

«Συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας»

admin2020

ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΗΓΕΣ ΜΠΑΡΚΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies