ΑθλητισμόςΜεσσηνίας

Με πολλές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε η δράση Penny Marathon Μεσσήνη2023- Βιντεο

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9/7/23 στην παραλία της Μεσσήνη την Μπούκα με απόλυτη επιτυχία το Penny Marathon ένα κράμα αθλητικών και Πολιτιστικών εκδηλώσεων που σκοπό είχε να προβάλλει το φιλοζωικό πνεύμα που θα οδηγήσει στην προστασία των κατοικίδιων ζώων και τον περιορισμό των αδέσποτων. Το Penny Marathon γινόταν παράλληλα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στην Μεσσήνη την εκδήλωση είχε αναλάβει η φιλοζωική Καλαμάτας με το παράρτημα της στην Μεσσήνη και είχε την υποστήριξη του Συλλόγου Αθλούμενων Μεσσήνης (Σ.Α.Μ.) και του Δήμου Μεσσήνης.

Πραγματοποιήθηκαν τέσσερις δρόμοι 12χλμ. ,6χλμ. 2,5χλμ.,1χλμ. .Οι διαδρομές αυτές κατευθήνονταν δίπλα από τον ποταμό Πάμισο, τις εκβολές του ποταμού, την παραλία του Αγίου Νικολάου και κατέληγαν στην Παραλία της Μπούκας. Η συμμετοχή στους δρόμους δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα ο καθένας από τους συμμετέχοντες μπορούσε να κάνει την βόλτα του τρέχοντος, περπατώντας ή ποδηλατώντας μεταφέροντας το μήνυμα της εκδήλωσης. Στο χώρο του τερματισμού στην Παραλία της Μπούκας ακολούθησε γλέντι με μουσική, πλούσια εδέσματα και παραδοσιακούς χωρούς από τον Πολιτιστικό σύλλογο Μεσσήνης και τον Δημοτικό Χορευτικό Όμιλο Μεσσήνης.

Το Penny Marathon διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από ανθρώπους που θέλουν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα δεινά των αδέσποτων και ανεπιθύμητων ζώων (συγκεκριμένα ζώα συντροφιάς, όπως γάτες και σκύλους) στην Ελλάδα και να αναγνωριστεί το έργο των εκατοντάδων εθελοντών καλής διαβίωσης των ζώων σε αυτή τη χώρα.



Σχετικές αναρτήσεις

Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

admin2020

Επίσκεψη στο 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας»

admin2020

LIVE : Η 2η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής Δήμου Μεσσήνης

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies