Μεσσηνίας

Με τα τρακτέρ Παράσταση διαμαρτυρίας ΔΕΗ & ΔΕΔΔΗΕ στην Καλαμάτα Βίντεο

Παράσταση διαμαρτυρίας για την αύξηση του ρεύματος πραγματοποίησαν στα κτίρια της ΔΕΗ στην Καλαμάτα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2022 οι συλλογοί αγροτοκτηνοτρόφων Χανδρινού και Μεσσήνης
Οι αγρότες διαμαρτύρονται γιατί η ΔΕΗ & ΔΕΔΔΗΕ άφησε το αγροτικό ρεύμα κατά 70% και όπως είπαν ενώ έχει αυξηθεί του κόστους παραγωγής αυξάνουν και την τιμή του ρεύματος, Οπότε αποτελεί τελειωτικό χτύπημα για τους βιοπαλαιστές κτηνοτρόφος και θα οδηγηθούν σε εγκατάλειψη.

Και ζήτησαν να μεταφέρει στην κυβέρνηση να καταργηθεί η ρήτρα αναπροσαρμογής και να υπάρξει για τους αγρότες φθηνό αγροτικό ρεύμα και για τα λαϊκά νοικοκυριά.

Η επόμενη δράση των αγροτών είναι η προσυγκέντρωση με τρακτέρ και αγροτικά οχήματα στον στο σταθμό του ΟΣΕ στη Μεσσήνη Και όπως αναφέρουν τα μέλη των αγροτικών συλλόγων Χανδρινού και Μεσσήνης ο αγώνας αγώνας θα συνεχιστεί έως ότου δουν αποτελέσματα.

Σχετικές αναρτήσεις

Φωτιά εξασπάσει τώρα στο Λογκά

admin2020

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κυπαρισσία

admin2020

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies