Λακωνίας

Με τη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο «Beyond Football Conference 2024» στη Σπάρτη

Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο «Beyond Football Conference 2024» στη Σπάρτη
Με τη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε, 1 & 2 Μαρτίου 2024, το Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου «Beyond Football Conference 2024», στη Σπάρτη.

Για δύο ημέρες, διεξήχθη ένας εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των ενδιαφερομένων φορέων και των αθλητικών σωματείων, με στόχο την ανάδειξη χρήσιμων συμπερασμάτων και τη διατύπωση υλοποιήσιμων προτάσεων για το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως ειπώθηκε και από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας, Θεόδωρο Βερούτη, στον χαιρετισμό του, θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις, που έχουν άμεση αντανάκλαση, ως προς την απόκτηση γνώσεων και εμπειρίας, στους φοιτητές του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που εδρεύει στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη, με τον Σύλλογο Τριτέκνων Οικογενειών

admin2020

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-EXPO 2024

admin2020

Επιμορφωτική Δράση με θέμα «Διαχείριση κρίσεων στο χώρο του σχολείου» από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies