Μεσσηνίας

ΜΗΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Δήλωση του Θανάση Πετράκου

Η επίσκεψη και οι δηλώσει του κ.Μητσοτάκη στη Καλαμάτα χθες παίρνουν το πρώτο βραβείο μηδενικού αποτελέσματος. Δεν έχει συμβεί στο παρελθόν επίσκεψη πρωθυπουργού και μάλιστα σε προεκλογική κατ’ ουσία περίοδο να μην φέρνει ούτε ένα νέο!!!
Είναι χαρακτηριστικό ότι:
1.Για το Πύργος – Καλό Νερό – Τσάκωνα όχι μόνο δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα αλλά χρειάστηκε η παρέμβαση από κάτω του βουλευτή κ.Γ.Λαμπρόπουλου και του Περιφερειάρχη κ.Π.Νίκα για να προτείνει στο άγνωστο «προσεχές μέλλον» μια σύσκεψη η οποία δεν περιλαμβάνει τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας!!!!
2. Για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο της Πελοποννήσου καμία δέσμευση Ούτε για τον Δυτικό άξονα Πάτρα –Πύργος – ΚαλόΝερό – Καλαμάτα ούτε για το μετρικό δίκτυο της Πελοποννήσου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα… Ούτε καν για το τμήμα Κόρινθος – Ναύπλιο δεν είπε τίποτα.
3.Καμία δέσμευση για αλλαγή στο καταστροφικό προτεινόμενο αντιπλημμυρικά έργο του Κορέα της Καλαμάτας.Βέβαια ουδείς τοπικός παράγων έθεσε το αίτημα.
4. Καμία δέσμευση για την κατασκευή ακόμη και της παράκαμψης της Πύλου.
Αυτά που υποτίθεται ότι εξήγγειλε είναι επανάληψη των όσων είχε πει και πριν 20 μήνες και δεν προχώρησαν. Με πιο χαρακτηριστικό το σημαντικό αναπτυξιακό έργο των δικτύων του Φιλιατρινού. Ουδέν νεότερο και σε αυτό.Συνεχίζεται δηλαδή η κοροϊδία στους αγρότες της Τριφυλίας.
Καλό ταξίδι λοιπόν κ.Μητσοτάκη.
Οι πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι μόνο με τον αγώνα τους μπορούν να ελπίζουν σε λύση των προβλημάτων. Ο κ.Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του έχουν άλλες προτεραιότητες και όχι την ανάπτυξη της Περιφέρειας. Τους απασχολούν τα υπερκέρδη των φίλων τους να μην μειωθούν.
ΥΓ1: Αναμένουμε με ενδιαφέρον την εκτίμηση του κ.Νίκα για τις εξαγγελίες του «Θεού του».
Είμαστε όμως βέβαιοι ότι κατά βάθος και ο ίδιος θα απογοητεύτηκε από το ΜΗΔΕΝ που έφερε η επίσκεψη του κ.Μητσοτάκη.
ΥΓ2: Ο κ. Χρυσομάλλης τι λέει άραγε για το μεγαλοπρεπές άδειασμα που του έκανε για το Καλαμάτα –Ριζόμυλος;

Ο Θανάσης Πετράκος είναι Περιφερειακός Σύμβουλος επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου»

Σχετικές αναρτήσεις

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies