Μεσσηνίας

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΒΕΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

“Αγαπητοί μου μαθητές,

Σας συγχαίρω από καρδιάς για την επιτυχία σας, αλλά και για την επιμονή που επιδείξατε, μέσα και από τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας, προς επίτευξη του στόχου σας. Τώρα ήρθε η ώρα να γευθείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας και να χτίσετε ένα μέλλον γεμάτο γνώση και νέες ευκαιρίες.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους μαθητές που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τη σχολή της επιλογής τους.

Σας θυμίζω, ότι οι αποτυχίες και οι δύσκολες στιγμές στη ζωή μας, είναι αυτά που σμιλεύουν την προσωπικότητά και τον δυναμισμό μας, είναι η προίκα μας, που μας δίνει πάντα τη σωστή κατεύθυνση για να πετύχουμε τα όνειρά μας.

Εύχομαι σε εκπαιδευτικούς και γονείς, υγεία και καλή δύναμη, ώστε να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τα παιδιά τους και σε αυτό το νέο στάδιο της ζωής.

Τις καλύτερες ευχές μου για καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στις σπουδές σας!”

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies