ΜεσσηνίαςΠολιτική

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ …ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙ.ΠΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Α.ΧΑΡΙΤΣΗΣ: «Το Υπουργείο δεν μπορεί να παρακολουθεί ως θεατής. Οφείλει να παρέμβει για την επίλυση του προβλήματος.

Γενικόλογη και χωρίς καμία δέσμευση, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εγκατεστημένες επιχειρήσεις στην ΒΙ.ΠΕ Καλαμάτας, ήταν η απάντηση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μέσω της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, στην ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης.

Στην απάντηση της, η Γ.Γ.Β. δεν δίνει απαντήσεις ούτε για το ζήτημα της αποκατάστασης των κακοτεχνιών εντός του χώρου της ΒΙ.ΠΕ, γεγονός που εκτός των προβλημάτων πρόσβασης και λειτουργίας που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες λειτουργεί αρνητικά στην προσέλκυση νέων επενδυτών, ούτε για το φλέγον ζήτημα των αιτήσεων διαταγής πληρωμών υπέρογκων ποσών κοινοχρήστων προς τους ιδιοκτήτες των εγκατεστημένων επιχειρήσεων, που εν μέσω οικονομικής κρίσης απειλούν την βιωσιμότητα τους.

«Το Υπουργείο δεν μπορεί να παρακολουθεί ως θεατής. Οφείλει να παρέμβει μεταξύ της ΕΤΒΑ και των εγκατεστημένων επιχειρήσεων ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα και οι επιχειρήσεις να μπορέσουν να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους», τονίζει ο κ. Χαρίτσης.

Σχετικές αναρτήσεις

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοίκησης της 120 ΠΕΑ

admin2020

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies