ΔιεθνήΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Μια Κύπρος ενιαία -ένα και όχι δύο κράτη- ανεξάρτητη, η θέση του ΚΚΕ

Μια Κύπρος ενιαία -ένα και όχι δύο κράτη- ανεξάρτητη, με μία και μόνη κυριαρχία, μία ιθαγένεια και διεθνή οντότητα, χωρίς ξένες βάσεις και στρατεύματα, χωρίς ξένους εγγυητές και προστάτες είναι η θέση του ΚΚΕ, αναφέρει σε ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του Κόμματος για την άτυπη πενταμερή διάσκεψη για το Κυπριακό.

Αναφέρει:

«Η άτυπη πενταμερής διάσκεψη για το Κυπριακό θα διεξαχθεί μέσα σε συνθήκες έντονων παρεμβάσεων του ευρωατλαντικού παράγοντα και προώθησης συμβιβασμού ανάμεσα από τη μία στη συνομοσπονδιακή “λύση” των δύο συνιστώντων κρατών και από την άλλη στην κάθετη διχοτόμηση που προτείνει η τουρκική πλευρά.

Όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμιά σχέση με τη δίκαιη επίλυση του κυπριακού προβλήματος και το συμφέρον του κυπριακού λαού.

Το ΚΚΕ έχει εκφράσει τη θέση του για μια Κύπρο ενιαία -ένα και όχι δύο κράτη- ανεξάρτητη, με μία και μόνη κυριαρχία, μία ιθαγένεια και διεθνή οντότητα, χωρίς ξένες βάσεις και στρατεύματα, χωρίς ξένους εγγυητές και προστάτες».

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies